10 års present

/
/
10 års present

Hitta en present till 10 åring

10-årsdagen är helt klart en födelsedag som är värd att firas med ett jättestort födelsekalas, det är ju första gången födelsedagsbarnet fyller ett decennium och det ska knappast passeras obemärkt.

Om det är någon barnfödelsedag som ska firas så är det 10-årsdagen. När ett barn fyller tio år är det halvvägs genom grundskolan och något år senare hamnar barnet i tonåren, så varför inte passa på att köpa en jättefin 10 års present som är en av de sista barnpresenterna du kommer att köpa till barnet.

Fler tips på 10 års present

Så vad köper man egentligen till en 10-åring? Ofta är den värsta leka-med-leksaker-perioden över men samtidigt är barnet flera år från tonåren, så det som funkar för småbarn och tonåringar passar inte alltid för 10-åringar och det ger många huvudbry. Men det är inte alls svårt att hitta en passande 10-årspresent, inte om du skrollar bland våra fina presenttips nedan.

Tänk bara på att 10-åringarnas utveckling skiljer sig mycket åt, vissa är fortfarande lite barnsliga (och det är inget fel med det, låt barn vara barn!) medan andra redan tittar på tonårs-tv-serier och då kanske du ska vara försiktig med att ge en för barnslig present. Låt din fingertoppskänsla styra.