Mors dag presenter

/
/
Mors dag presenter

Ge din mamma något speciellt på mors dag.

Om det är någon som är värd en present som är utvald med stor omsorg så är det din mamma. Tänk på att det var hon som bar runt på dig i 9 månader och väntade och väntade på att du skulle födas till den här världen. Så även om din mamma har dåliga sidor och är grinig ibland, precis som alla andra, bör du komma ihåg att det var hon som tog hand om dig när du föddes och att hon under resten av sitt liv kommer att finnas där för dig. Ge henne en eller flera riktigt fina mors dag presenter på den stora dagen och uppvakta henne med frukost på sängen tillsammans med din pappa, om du fortfarande bor hemma, så lovar vi att hon kommer att bli glad.

Det finns många fina mors dag presenter som du kan ge bort på mors dag. alltifrån personliga presenter, som ett par gosiga tofflor som det står ”världens bästa mamma” på, till en riktigt välgörande och avkopplande SPA-behandling.  Komplettera gärna med lite choklad och en fin blombukett så är dagen fulländad.

Några tips på mors dag present

Du är nog en av dem som känner din mamma bäst och vet då antagligen vad hon uppskattar att få i present. Vill du skoja till det lite finns det massor av unika presenter på nätet man i vanliga fall inte tänker på att köpa. Du kan bland annat köpa vissa böcker där du får fylla i information själv om din mamma och klistra i bilder. Kanske fyller du i information som din mamma har glömt bort och hon får sig ett gott skratt. Boken blir även ett fint minne att ha i bokhyllan som hon kan ta fram då och då för att bläddra i.

Gillar din mamma smycken men har dem liggandes huller och buller kan en smyckeshängare passa som en bra present. Det finns allt från små katter med lång svans för att kunna förvara ringar på till de lite större som går att hänga i garderoben. Där får det plats både ringar, armband och halsband och hon får en bra överblick över sina smycken.

Tycker din mamma om att stå i köket finns det många små uppfinningar som kan underlätta i bak- och matlagning. Du kan hitta bland annat köpa en måttbägare med våg, morotskalare och vässare i ett eller en jordgubbssnoppare. Kanske gillar din mamma att koka ägg till frukost och kan då behöva ett melodiägg. Ägget kokas med de vanliga äggen och spelar olika melodier beroende på om äggen är löskokta eller hårdkokta.