352e9ea85029a8940f4fb876c469fda9

Gigantisk Nalle

699 kr

Köp produkt

Produktbeskrivning

Något som nästan tagit över världen (eller åtminstone Instagram- och Facebookflöden) under de senaste månaderna är de gigantiska nallebjörnarna! Detta är inte något som är konstigt att förstå, för vem vill inte ha en enorm nalle att gosa med i soffan? Att människan ofta uppfattar saker som är gigantiska eller pyttesmå som extra intressanta är inte direkt något nytt. Hur många av oss hade inte haft en gigantisk blyertspenna i sina unga år? Och vem har inte brustit ut i bebisspråk så fort en pytteliten kattunge uppenbarar sig? Ja, det är något med det normalstora som har blivit ointressant, inte minst när det gäller gosedjur.

En kramvänlig nalle för alla åldrar

Så strunta i de vanliga, traditionella nallarna och satsa istället på denna enorma, gosiga och fullständigt oemotståndliga nallebjörn! Med en höjd på hela 130 cm och med sin mjuka päls blir denna gigantiska nalle extra kramvänlig och vi garanterar att detta gosedjur kommer göra succe som present, både hos barn och hos vuxna. Ja, man kan ju trots allt aldrig bli för gammal för en varm och gosig björnkram, även om man är vuxen.

Att ge bort ett gosedjur till någon man tycker om har länge varit en klassiker, men varför inte uppdatera denna klassiker och ge bort en nalle i extra stort format. Som sagt, vem uppskattar inte att få en gosig björn med en söt nos och mysiga trampdynor som de kan krama om i de mörka och kalla nätterna?

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Gigantisk Nalle”