20 års present

/
/
20 års present

Presenter till 20 åringar

20-årsdagen är en tydlig markering på att den före detta tonåringen håller på att bli vuxen på riktigt. Det är själva brytpunkten mellan tonårslivet och vuxenlivet och sånt bör såklart firas med en stor födelsedagsfest och riktigt fina 20-årspresenter. Det är bara 18-årsdagen som kan konkurrera med 20-årsdagen när det gäller unga män och kvinnor.

Presenttips på 20 års present

Men vad ska man köpa i 20-årspresent  egentligen? Presenterna.se föreslår att du antingen köper något praktiskt som födelsedagsbarnet kan ha nytta av när han/hon flyttar hemifrån eller några smarta roliga prylar. När det gäller husgeråd och hushållsmaskiner finns det hur mycket som helst att välja på och det behöver inte handla om några tråkiga tallrikar eller en simpel kaffebryggare, nej du kan lika gärna ge bort en lyxig Nespressomaskin, en microskål för kastrull popcorn eller en pizzaskärare i 20-årspresent. Och när det gäller hemelektronik finns det smartklockor, aktivitetsarmband och en massa tillbehör till Smartphonen, surfplattan och datorn, sånt uppskattas alltid.

Glöm inte heller upplevelsepresenterna! Vad är roligare för den nykläckta 20-åringen än att testa skärmflygning långt över marken eller bränna på i en blixtsnabb RIB-båt?