/
/
Hajfena simdyna

Hajfena simdyna

349 kr

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Coolstuff

Simma säkert och ha kul

Swimfin är en simdyna som ser ut som en hajfena och är det något som småbarn gillar så är det just hajar och andra farliga djur. Denna simdyna gör att lära sig simma till en rolig upplevelse. Dessutom gör hajfenan det lätt för föräldrarna att hålla koll på barnet medans den är i vattnet och leker. Alltså är Swimfin simdyna en självklarhet för alla barn som håller på lära sig simma och för de som vill vara en blodtörstig haj som biter pappa i benet.

Hajfenan kommer i flera olika färger, så du kan se till att barnet får sin absoluta favoritfärg på simdynan.

En roligare simdyna -Swimfin hajfena

Så glöm tråkiga armpuffar, flytdynor och gula tuber på ryggen, de lär ryka så fort barnet kan använda sin grymma hajfena istället. Men denna simdyna är inte bara cool utan är faktiskt en fullt fungerande simdyna som följer de internationella säkerhetsföreskrifterna, men den bör inte användas av barn under tre år och barnet ska inte vara rädd för att få lite vatten i ansiktet.

Swimfin simdyna passar inte bara för barn som håller på att lära sig simma utan är även en utmärkt present till vilket liten pojke eller flicka som helst som tycker det är coolt med hajar och tycker om att vara i vattnet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hajfena simdyna”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.