Annorlunda presenter

/
/
Annorlunda presenter

Vad menas med en annorlunda present?

Här får du en massa presenttips på annorlunda presenter, alltså presenter som mottagaren förmodligen inte förväntat sig att få, presenter som mottagaren inte ens visste fanns. Det är precis det här annorlunda presenter handlar om, presenter som överraskar extra mycket just för att de är så unika. Och på födelsedagen eller julen vill man väl överraska, eller?

Hitta en rolig annorlunda present.

Hur många känner egentligen till att det finns muggar som ser ut och låter som R2D2 i Starwars, uppblåsbara fåtöljer med inbygga högtalare som kan kopplas till mobiltelefonen, dörrklocka för katter eller sugrör som gör att man kan dricka rent vatten från smutsiga vattenpölar? Eller kanske det coolaste av allt: den supersnabba radiostyrda bollen Sphero som far fram över marken i 2 meter per sekund.

Det här är bara några exempel på några grymt bra annorlunda presenter, nedan hittar du många fler. En annorlunda present är ett utmärkt val när du vill överraska någon på riktigt eller när du vill ge bort något till någon som redan har det mesta.