Personliga presenter

/
/
Personliga presenter

En personlig present blir extra värdefull.

Det är inte mycket som uppskattas så mycket som en personlig present på födelsedagen, en present som det ligger lite tanke bakom. Det behöver inte nödvändigtvis handla om att man ger bort en dikt som man själv har skrivit, en målning man själv målat eller en kalender med personliga fotografier, även om det också är utmärkta presenter.

När man talar om personliga presenter syftar man oftast på att man ger bort något som passar personen perfekt. Du köper alltså inte vad som helst, utan tar först reda på vad personen gillar och sedan slår du till.

Tips på personliga presenter

Bland presenterna.se:s presenttips nedan hittar du en massa personliga presenter som kanske passar bra till nästa födelsedag. Självfallet är ett ingraverat smycke alltid en fin present. Kanske ett blombud med ett kort skrivet av dig? Är det en tonårskille som älskar action-, äventyrs- och shot-em-up-spel och som brukar kolla på Walking dead som fyller år? Då kan Left 4 Dead passa utmärkt. Är det  din 40-åriga mamma eller pappa, som är uppvuxna med humorgruppen Killinggänget, som fyller år? Då kan en DVD-box med Solsidan funka bra. Eller är det en Macfanatiker det handlar om? Köp då biografin om Steve Jobs.