Studentpresenter & Examenspresenter

/
/
Studentpresenter & Examenspresenter

Värdefulla presenter till studenten & examen.

Studenten är en mycket viktig dag som naturligtvis ska firas med en stor studentskiva och en uppsjö av studentpresenter, samma sak gäller när någon har tagit sin examen efter sina högskolestudier.  När den unge mannen eller unga kvinnan avslutat sina studier tar de sitt första riktiga kliv in i vuxenlivet och, förhoppningsvis, arbetslivet.

Så vad passar då bra som studentpresenter och examenspresenter? I stort sett det mesta som passar för folk runt 20-år, sånt som du hittar bland våra presenttips nedan till exempel, men även husgeråd och hushållsmaskiner är utmärkta studentpresenter. Ofta ska ju den nygräddade studenten snart flytta hemifrån och då uppskattas såna saker eftersom det är många utgifter dyker upp när man flyget ur boet och ska inreda en bostad från scratch.

Ett annat tips är upplevelsepresenter, något som har blivit mycket populärt idag. Kanske ge bort en tur i en exklusiv sportbil (om studenten har körkort såklart) eller ett schysst bungyjump.

Studentpresenter – våra tips

Att ta studenten är en viktig milstolpe för många ungdomar. Det är då man på allvar börja se fram emot ett nytt liv med jobb och egen bostad, det är då framtidsförhoppningarna är som störst. Därför bör du ge den nygräddade studenten något som ger honom eller henne en riktig bra start på det nya livet.

Hus- och köksgeråd

Studentens nya kök är förmodligen ganska så tomt och behöver utrustas, därför är till exempel muggar, köksknivar, tallrikar, glas, bestick, stekpannor, vattenkokare och kaffebryggare perfekta studentpresenter. Även små saker som osthyvlar, skärbrädor, korköppnare och konservöppnare kommer garanterat att uppskattas. Om du är en nära släkting och vill ge bort något lite dyrare kan du alltid köpa någon vitvara, till exempel en tvättmaskin eller diskmaskin.

Möbler

Möbler kostar en hel del och det kan därför vara svårt för den som precis har börjat jobba att köpa alla möbler själv. Således är möbler en mycket lämplig studentpresent. Om du inte har råd att ge bort en dyr soffgrupp kanske du kan köpa den tillsammans med flera andra eller ge bort något enkelt köksbord och ett par stolar istället. Eller varför inte ett presentkort på möbler?

Resor

Finns det något roligare sätt att börja sitt nya, självständiga liv än att ge sig ut på en resa? Nej, knappast. Om du inte har råd att ge bort en hel resa kan du alltid ge bort ett presentkort eller slå dig ihop med några andra och köpa resan tillsammans.