/
/
Uppblåsbar Vattenrutschkana

Uppblåsbar Vattenrutschkana

1,695 kr

Uppblåsbar vattenrutschkana – Den perfekta presenten till sommaren

Har ni en pool hemma? Då är en uppblåsbar vattenrutschkana den perfekta presenten att ge ditt barn. Oj, vad mycket skoj hon eller han kommer ha i sommar, allt tack vare dig! Bjud över vänner, lek i poolen och åk vattenrutschkana – en riktigt bra sommardag kallar vi det. Denna vattenrutschkana är även ett riktigt roligt festtillbehör till poolpartyt, oavsett ålder!

Säker och rolig poollek för barnen

Den uppblåsbara vattenrutschkanan är cirka en meter hög och kan kopplas till din vattenslang för att spruta vatten, vilket ger ett bättre glid på kanan. På baksidan finns en inbyggd trappa med handtag som gör det enkelt att klättra upp. Dessutom har den en uppblåsbar flik i nederkanten för att skydda mot poolkanten, vilket gör den både behaglig och säker att använda. Det bästa med just denna vattenrutschkana är att den är uppblåsbar, vilket innebär att när lekandet är slut kan du tappa ur luften och smidigt stoppa undan den. Detta gör att du snabbt och enkelt får tillbaka din vanliga trädgård utan att den tar upp mycket plats.

En riktigt bra barnpresent – Skratt och lek hela sommaren

Den uppblåsbara vattenrutschkanan ger oändligt med roligt och spännande poollek, och när lekandet är slut kan du enkelt förvara den utan att den tar upp mycket plats. Om du funderar på en bra present för barn rekommenderar vi denna starkt! Den garanterar många glada skratt och minnesvärda stunder i sommar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Uppblåsbar Vattenrutschkana”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.