1 års present

/
/
1 års present

Present till 1 åring

Svårt att veta vad du ska ge i 1 års present? Även om en 1-åring knappast är medveten om sin 1-årsdag är det kanske den viktigaste födelsedagen av dem alla. 1-årsdagen är trots allt den allra första dagen barnet fyller år och är startskottet för många kommande födelsedagar. Och naturligtvis, även små 1-åringar uppskattar presenter som alla andra, de älskar att tugga på bitringar, skaka på skallror och på annat som låter och pyssla med färggranna leksaker som helst ska låta. Vi hjälper dig att hitta den perfekta gåvan att ge på denna speciella dag.

Tips på 1 års present

Babygym och lekbrickor är alltid en uppskattad 1 års present, eller varför inte skaffa barnets första pulka, en riktig babypulka med stöd för ryggen? Naturligtvis måste det lilla barnet också ha ett gosedjur som skänker det trygghet när mamma och pappa inte befinner sig i samma rum. Det är inte många små barn som inte gillar att ha en extra mjuk nalle som de kan gosa med.

Det finns även en mängd roliga men också praktiska saker som också passar utmärkt som 1-års present, t ex färgglada bestick, muggar och tallrikar. Det finns hur mycket som helst som passar och gillas av 1-åringar, det är bara att titta på våra presenttips nedan.