/
/
Tekniktränare för fotboll

Tekniktränare för fotboll

299 kr

Förbättra fotbollsfärdigheterna med en tekniktränare

Känner du någon som drömmer om att spela i de stora fotbollsligorna en dag? Någon med ett brinnande intresse för fotboll som ofta spelar själv? Ge dem en knuff i rätt riktning och gör träningen mer effektiv, varierande och rolig genom att ge dem en tekniktränare för fotboll i present.

Tekniktränare för fotboll – Träna hemma, när som helst

En tekniktränare för fotboll är precis vad det låter som, en tränare som hjälper dig att förbättra din teknik. Med den kan du träna upp dina färdigheter i att dribbla, finta, skjuta och trixa. Det bästa är att du kan göra det hemma i sovrummet utan att oroa dig för att något ska gå sönder. Du behöver inte heller lägga energi på att jaga bollen, utan kan maximera allt fokus på teknikträning.

Är träningen inställd? Ingen av vännerna känner för att gå ner till planen? Vädret blev för dåligt? Ingen fara, med en tekniktränare för fotboll kan du alltid öva och bli bättre inifrån ditt eget hem.

Så här fungerar tekniktränaren

Det är enkelt att använda tekniktränaren. Du spänner fast bollen på produkten med remmar och fäster den sedan på valfri plats med hjälp av sugproppen. Bollen och tränaren står stabilt, och tack vare tränarens fjädring studsar bollen lätt i den riktning du vill men kommer alltid tillbaka.

Tekniktränaren finns i tre olika färger – gult, orange och svart – så du kan hitta den som passar bäst för dig eller den du ger den till.

Den perfekta presenten för fotbollsentusiaster

Detta är en super effektiv och hjälpsam present att ge till alla fotbollsspelare där ute. En tekniktränare för fotboll gör det möjligt att förbättra sina färdigheter när som helst och var som helst. Oavsett om det är en regnig dag eller om träningspasset är inställt, kan man fortsätta öva och bli bättre inifrån sitt eget hem. Ge en gåva som inspirerar till träning och hjälper någon att komma ett steg närmare sina fotbollsdrömmar!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Tekniktränare för fotboll”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.