70 års present

/
/
70 års present

Hitta en bra 70 års present.

70 år är respekt. En 70-åring har passerat ett helt arbetsliv och har samlat på sig en massa erfarenheter, goda som dåliga. Och respekt visar du genom att komma på det viktiga 70-årskalaset och ge bort en 70-årspresent som du har valt ut med stor omsorg. Inget får lämnas åt slumpen här. En 70 åring har äntligen kommit till pensionens ljuva ålder och din present bör reflektera det, något roligt att göra med all fritid de nu har eller något fiffigt och effektivt som kan hjälpa dom i vardagen.

Presenttips till 70 åringar.

Om 70-åringen är en aktiv person finns det massor av upplevelsepresenter att välja på, alltifrån en avkopplande lyxmiddag eller vinprovning till en seglingstur i Stockholm underbara skärgård. Skulle 70-åringen vara lite av en friluftsmänniska som gillar att vandra i skogen och plocka allt skogen har att erbjuda kan du alltid ge bort en avancerad bärplockare i 70-årspresent så att födelsedagsbarnet kan göra sig av med sina gamla.

Ett aktivitetsarmband är ett annat fint presenttips. Visst är såna har tekniska prylar framförallt populära hos folk som är betydligt yngre än 70 år, men egentligen passar det ännu bättre för just 70-åringen. Aktivitetsarmbandet har koll på sömnen, hur stor del av tiden man är aktiv, hur många kalorier man förbränner och mycket annat vilket är perfekt för 70-åringen som vill ha koll på sin hälsa och förbli i fin form i flera år till.