Present till pappa

/
/
Present till pappa

Vad för present till pappa ska du köpa i år? Ja vi vet, det är inte alltid så enkelt att ge bort minst tre nya unika presenter till sin pappa varje år, en till hans födelsedag, en till fars dag och en till jul, men det är därför vi har samlat långt över 100 presenttips anpassade för pappor här. Vi har valt att ge dig ett stort och varierat utbud eftersom alla pappor inte har samma smak och intressen, så något som passar för just din pappa kommer du med all sannolikhet hitta ändå.

Vi kan på rak arm varmt rekommendera någon av de fina upplevelsepresenter du hittar bland våra presenttips nedan, t ex en öl- eller whiskeyprovning för pappan som njuter av livets goda, en avancerad matlagningskurs för den flitiga hemmakocken eller en överlevnadskurs för den äventyrliga pappan. Om din pappa är en flitig hemmafixare finns det annars flera fina presenter som passar utmärkt, t ex ett Magnogrip som håller spikarna och muttrarna på plats på handleden under arbetets gång.

Om du har en hårt arbetande pappa som tillbringar många timmar på kontoret kan du alltid ge honom en smart kaffekopp som kan kopplas till datorn via USB som håller kaffet varmt. Om din pappa brukar ta med sig godsaker, mellanmål och matlåda till jobbet och inte vill riskera att någon nallar det han förvarar i kylskåpet kommer han med all säkerhet uppskatta en Fridge Locker som håller alla obehöriga fingrar borta. Den lilla korgen/buren är mycket praktisk och går att låsa.

5 fina tips på presenter till pappa

  • Ett stilrent skjortfodral som håller skjortorna släta och fina under resan är en klockren fars dag present som passar för det flesta pappor.
  • Klädvikare. En klädvikare är en riktigt finurlig uppfinning som gör det enkelt för din far när han vill vika sina skjortor, tröjor och byxor på ett snyggt sätt.
  • Om din far är av den äventyrliga sorten som surfar, åker hoj, ägnar sig åt utförsåkning eller sportcykling är actionkameran GoPro en fantastisk present. Med den kan han filma det han gör ur sitt eget perspektiv. Den kostar förvisso några tusen kronor, men om han fyller 50 år så är det ingen dum present.
  • Dryckestillbehör som schyssta ölglas, vinglas, whiskeyglas, whiskeykaraffer och drinktillbehör som shakers, ishinkar och ölkylare är alltid en hit för livsnjutare som älskar mat och dryck.
  • Om din pappa tillhör den äldre generationen som har en massa vinylskivor, kassettband, VHS-filmer och gamla fotonegativ är det ingen dum idé att skaffa en passande konverterare som konverterar det analoga formatet till digitalformat, alltså förvandlar musiken till mp3, filmerna till mp4 eller avi och fotona till JPegs.

Upplevelsepresenter till pappa

Om din pappa fyller jämnt kanske du vill ge honom något lite extra och då kan en upplevelse vara den perfekta presenten. Du kan till exempel ge honom ett Golfpaket på Ekerum (Öland) för två som förmodligen kommer att göra honom överlycklig. Paketet innehåller Green Fee, en övernattning, 3-rättersmiddag med vinpaket och frukost. Om din mamma inte skulle vilja följa med för att hon saknar golfintresse kan han ju alltid ta med sig en kompis istället.

Det finns även andra upplevelser som du kan ge pappa i födelsedagspresent som inte är riktigt lika dyra, till exempel ge honom chansen att få köra en riktigt häftig sportbil, en Ferrari eller en Lamborghini närmare bestämt. Om pappa har kört sin gamla Volvo dagligen i över 10 år kommer han säkert tycka att känslan av att färdas i en bil som går från 0-100 km/h på 3,7 sekunder är helt fantastisk! Det kommer garanterat att bli ett minne för livet.