40 års present

/
/
40 års present

Vad ska man ge i present till en 40 åring?

40-årsdagen är en stor dag som också bör firas stort med massor av folk och ännu flera 40-årspresenter. Den som har fyllt 40 är inte direkt en ungdom längre men samtidigt vore det överdrivit att säga att personen har blivit gammal. Däremot har 40-åringen kommit ganska långt fram i livet och upplevt ganska mycket redan, så vad ska man då ge bort 40-årspresent till någon som redan har fått och upplevt det mesta?

Den perfekta 40 års presenten.

Svaret är enkelt, ge bort en upplevelsepresent! Har födelsedagsbarnet verkligen gjort en takvandring i Stockholm eller kryssat i en lyxyacht i skärgården tidigare? Nej, trodde väl inte det, men om så skulle vara fallet finns det en massa andra upplevelser att välja på. Eller varför inte ge bort något som födelsebarnet faktiskt har upplevt men gärna kan tänka sig att göra igen, t ex en exklusiv middag för två med sin partner. Det är aldrig fel.

Om du känner för att ge bort en sak istället är det bara att skrolla bland på våra presenttips för 40-åringar nedan, där lär du säkert hitta massor av saker du skulle vilja ge bort.