60 års present

/
/
60 års present

Presenter till 60 åringar.

60-årsdagen är verkligen en födelsedag som är värd att fira stort, det är förmodligen den sista jämna födelsedagen under födelsedagsbarnets arbetsföra liv. Snart väntar den ljuva pensionen med avkoppling, kanske fler resor och vinterhalvår utomlands. En 60-årsfest med massor av 60-presenter är därför ett måste. Vad passar då att ge i present på denna stora dag?

Hitta den perfekta 60 års presenten.

En bok med August Strindberg och en gungstol? Nej knappast, August Strindberg levde inte ens när dagens 60-åringar föddes och de flesta är alldeles för god form för att slappa i en gungstol. En varm och mysig Snug Rug till den 60-åriga kvinnan som 60-årspresent kan förvisso passa utmärkt för kalla vinterkvällar, men annars finns det massor av andra utmärkta 60-årspresenter att välja på. Till nostalgikern som har en massa gamla vinylskivor, musikkassetter och VHS-kassetter liggande i garderoben finns det en massa suveräna konverterare som kan förvandla det analoga materialet till ett digitalt format. Det finns även bra fotoscanners för pappersfotografier så att 60-åringen även kan titta på sina gamla bilder i datorn eller på surfplattan.

Annars passar en upplevelsepresent utmärkt, såsom ost- och vinprovning, whiskeyprovning eller en kryssning i en Yacht. Det är bara att kolla bland våra presenttips för 60-åringar ned så hittar du garanterat någon som passar som 60-årspresent.