Modern house and swimming pool

Enhörning Luftmadrass

399 kr

Köp produkt

Produktbeskrivning

Alla som är aktiva i de sociala medierna, eller på internet överhuvudtaget, kan inte ha undgått att missa sommarens största trend. Överallt ser vi dessa uppblåsbara ting. Antingen ligger de och guppar i en pool eller så ligger de och chillar på strandkanten. Många av dem pryder härligt somriga Instagram-bilder och ger dem det där lilla extra. Det går inte att förneka – alla vill ha en. Nu kanske du undrar vad det är vi pratar om. Det är ju den uppblåsbara enhörningen såklart!

Enhörningen är här för att stanna

”Var dig själv. Om du inte kan vara en enhörning. Var då en enhörning istället.” Så lyder en citat som är väldigt populärt på internet just nu. Och vi kan ju inte förneka att detta påstående. Vem vill inte vara en magisk enhörning? Dock kanske vi får nöja oss med att rida på den magiska och majestätiska enhörningen i solens värmande strålar istället. Denna uppblåsbara enhörning är inte bara vacker att se på, den är även enorm och just därför passar den utmärkt att flyta runt på bland sagolika regnbågar och magiska väsen!

Men även om din nya enhörning är gigantisk när den är fylld av luft, så kan dess storlek snabbt krympa när luften töms. Din magiska enhörning är nu så pass liten och behändig att den enkelt får plats i din strandväska. Enhörningen är en perfekt present till den som älskar det ljuva strandlivet. Fler enhörningar till folket!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Enhörning Luftmadrass”