Roliga presenter & prylar

/
/
Roliga presenter & prylar

Få nära & kära att skratta med roliga presenter.

Det finns presenter som är lite roligare än andra presenter, presenter som får mottagaren att dra lite extra på mungiporna när omslagspapperet rivits loss från paketet, och sådan presenter har presenterna.se samlat här.

Roliga presenter och prylar passar extra bra när man ska ge bort någon till sin bästa kompis, sin partner eller överraska sin mamma eller pappa med något lite roligare än normalt. Vad sägs om en folkvagnsbuss Necessär till din morsa som drog runt på rockfestivaler i sin ungdom eller en Beardo Skäggmössa till frusna pappa?

Roliga presenttips

En Arse Face handduk passar utmärkt till din partner, den visar tydligt vilken del din parter ska torka sig uppe respektive nere med. Till kameranörden kan du ge en mugg som ser ut som ett kameraobjektiv och till hundälskaren kanske ett par solbrillor till hunden är en hit. Och vem som helst som är lite nördigt eller barnsligt lagd skulle naturligtvis bara älska den supersnabba radiostyrda bollen Sphero eller Sega Toys Homestar som skapar en stjärnhimmel inomhus.

Presenterna.se är helt säkra på att du hittar många roliga presenter och prylar bland våra presenttips som följer här.