Inflyttningspresenter

/
/
Inflyttningspresenter

När någon du känner flyttar in i ett nytt hem bör du ge bort en inflyttningspresent, det hör till traditionen, inte minst om du blir bjuden på en inflyttningsfest. Vad du ska köpa beror på hur mycket du vill lägga ut, hur pass nära du står värden/värdparet och vad de önskar sig, men om du inte alls vet vad du ska köpa i inflyttningspresent så ska du läsa vidare, för här kommer vi på billigapresenter.com ge dig några fina tips på inflyttningspresenter.

Husgeråd och dekorativa presenter

Självklart går det alldeles utmärkt att ge bort hus- och köksgeråd i inflyttningspresent, framför allt om värden precis har flyttat in i sin första bostad. Köksmaskiner som matmixers, bakmaskiner och espressomaskiner är perfekta inflyttningspresenter, liksom hushållsartiklar som lampor, möbler och mattor.

En dekorativ inflyttningspresent är det perfekta alternativet för dig som har en något tightare budget. Du kanske kan ge bort ett par fina ljusstakar eller några stilfulla fotoramar? Även växter och blommor i fina krukor är enkla men ofta uppskattade inflyttningspresenter. Om värdinnan, värden eller värdparet tycker om att laga mat kan det vara en rolig grej att ge dem en egen liten örtodling som de kan placera i köksfönstret.

Presentkort

Precis som vid många andra tillfällen kan det vara svårt att veta vilken present som passar bäst för just den som ska få den. Om du vill vara säker på att mottagaren ska bli 100 % nöjd kan du alltid ge bort ett presentkort så att han eller hon kan välja inflyttningspresent själv. Vid just det här tillfället passar det bra med presentkort från någon heminredningsbutik, husgerådsbutik eller kanske en blomsteraffär.