/
/
Upplevelsepresentkort

Upplevelsepresentkort

Den perfekta sista minuten-Gåvan: Upplevelsepresentkort

Snabbt, smidigt och personligt

Vet du inte vad du ska köpa i present men det måste lösa sig idag? Ett upplevelsepresentkort är den perfekta sista minuten-gåvan. Det är ett digitalt presentkort som skickas till din mejl på bara fem minuter, så det är en present du kan köpa i bilen på väg till festen! För att göra gåvan mer personlig kan du lämna en personlig hälsning som mottagaren får tillsammans med presentkortet. Här kan du skriva en gratulation, en vitsig kommentar eller ett inside joke ni har.

Om du har mer tid kan upplevelsepresentkortet även beställas hem i fysisk form och då kommer det i en lyxig förpackning. Detta kan vara lite roligare då mottagaren får öppna ett paket! Kortet är giltigt att använda i upp till tre år, så att hitta på något att göra är ingen stress. Det är en perfekt gåva för alla budgetar, du kan såklart själv välja hur mycket du vill ladda presentkortet med.

Fördelar med att ge bort ett upplevelsepresentkort

  • Flexibilitet: Du behöver inte sitta och klura på vad personen gillar eller inte. Nu är det helt upp till mottagaren vad hen vill hitta på. Det finns över 500+ upplevelser att välja på med detta presentkort, så mottagaren hittar säkerligen något riktigt roligt eller avkopplande.
  • Miljövänligt: Ingen gillar att få en överdriven mängd med onödiga prylar som bara kommer stå och ta plats. Dessutom bidrar man inte till överkonsumtionen och köphetsen. Här får personen istället skapa minnen för livet och uppleva något nytt och roligt.
  • Uppskattat av alla: Upplevelsepresentkortet är en present som går hem i alla tillfällen. Upplevelser finns för alla åldrar, så oavsett om det är till ett barn, en 20-åring, en 50-åring eller en pensionär så kommer de att kunna hitta en passande aktivitet att göra.
  • Perfekt bröllopspresent: Låt brudparet få hitta på lite roliga saker tillsammans, kanske en romantisk getaway någonstans. Det bästa med presentkortet är att du kan anpassa budgeten efter tillfället. Vid ett riktigt stort firande som en 50-årsdag, studenten eller bröllopet kanske man vill ge lite mer. Då tipsar vi om att några vänner eller släktingar går ihop för att tillsammans kunna ge en större summa så mottagaren kan göra något riktigt lyxigt. Vid mindre firanden kan man ladda kortet med en mindre slant. Perfekt!

Ge bort minnen för livet

Upplevelsepresentkortet är en flexibel, genomtänkt och minnesvärd gåva som passar alla tillfällen. Genom att ge bort en upplevelse ger du inte bara en aktivitet utan också möjligheten att skapa nya och oförglömliga minnen. Oavsett om det är för ett stort firande eller en liten uppvaktning, är ett upplevelsepresentkort en säker vinnare.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Upplevelsepresentkort”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.