Om

Presenterna.se är den perfekta sajten för dig som vill hitta den perfekta presenten och som vill få riktigt inspirerande presenttips. Vi på presenterna.se samarbetar med en mängd prestentbutiker och e-butiker på nätet och vårt mål är att samla butikernas allra bästa presenter på en och samma sajt så det blir lätt för dig att hitta den perfekta presenten.

Vi på presenterna.se väljer bara ut nätets bästa och mest prisvärda produkter och strävar efter att ha ett så brett sortiment som möjligt. Det är meningen att alla ska hitta något som passar här, oavsett vem man ska köpa presenten till. Därför har vi presenter och julklappar, presenttips och julklappstips för alla åldrar, till pojkar som flickor, kvinnor som män och för alla tillfällen. Vi har bröllopspresenter, examenspresenter, allahjärtansdagpresenter, doppresenter och julklappar. Det är därför ingen risk att du inte hittar det du söker här och även om du inte vet vad du söker är det enkelt att hitta något som passar om du tittar på våra presenttips i menyn ovan.

Vi vill också ha en stor spridning när det gäller pris. På presenterna.se hittar du presenter som kostar allt från några tior upp till tusentals kronor. Det är alltså inget problem att vare sig hitta billiga presenter eller dyra presenter här på presenterna.se.

Så handlar du

I vår meny ovan finner du alla våra kategorier där du får massor av bra presenttips och julklappstips och våra nyheter hittar du på vår startsida. När du har hittat en present som du tycker verkar vettig är det bara att klicka på den så får du mer information om presenten. Om du vill köpa den klickar du på knappen Till butik så slussas du vidare till produkten i butiken. Där lägger du den bara varukorgen, går till kassan och fyller i namn, adress, e-postadress, mobilnummer och väljer betalmetod. Du kan du normalt betala med bankkort, på faktura eller välja avbetalning. Fraktavgiften brukar högst vara på 59 kr oavsett hur många presenter du beställer och varorna levereras inom 1 – 3 dagar.

Kontakta presenterna.se

Frågor? Kom i kontakt med mig!