Present till mamma

/
/
Present till mamma

Alla mödrar (med ytterst få undantag) ska självklart uppvaktas med fyra stort hurra, frukost på sängen, tårta och massor presenter. Om du ger bort en riktigt fin present som du har valt ut med stor omsorg till din mamma väcker det garanterat en massa känslor hos henne, då vet hon att hennes barn verkligen älskar henne och bryr sig om henne… Okej, nog med romantiskt tjafs nu, kort och gott: är det någon som du absolut inte får glömma att ge en present till så är det din mamma. Basta!

Men vad är då en bra present till din mamma? Det kan presenterna.se såklart inte veta eftersom vi inte känner henne men nedan hittar du många fina presenttips som burkar passar bra för vuxna kvinnor och därför självklart även för mammor. Några av presenterna passar emellertid endast för mammor, för vem ger bort presenter som det stor ”världens bästa mamma” och liknande på?

Upplevelsepresenter till mamma

Vill du lyxa till det lite för din mamma eller bara visa din uppskattning kan en upplevelsepresent vara ett utmärkt alternativ. Det finns många olika massager att välja på, perfekt för din mamma om hon behöver en lugn stund för att bara slappna av. Varför inte prova något annorlunda som chokladmassage? Det finns många olika saker din mamma kommer att uppskatta som har med hälsa och skönhet att göra.

Är din mamma intresserad av mat och dryck finns det många oförglömliga upplevelse för henne att prova på. Låt henne prova på att laga mat med året kock eller ha champagneprovning med hennes närmaste väninnor.  Vill du bjuda med pappa så finns det olika middagar och vinprovningar för två. Perfekt om de inte hinner spendera tillräckligt med tid med varandra i vardagen.

Kanske är din mamma den mer sportiga typen och alltid har drömt om att hoppa fallskärm. Nu har du chansen att ge henne en stund hon aldrig kommer att glömma. Varför inte flyga helikopter eller ta med hela familjen ut på forsränning?

Personliga presenter till mamma

Det är inte så dumt att ge bort en riktigt fin personlig present om du står din mamma nära. Ge bort ett halsband med din och dina syskons månadsstenar, en fin mugg med bilder på hennes barn eller barnbarn på, en liten fin scrapbook med gamla foton och minnesanteckningar i eller varför inte en väggalmanacka som pryds av dina egna bilder, kanske på barnbarnen eller minnesbilder?

Glöm inte blommorna!

När du väl har hittat en eller flera riktigt fina presenter till din mamma får du för allt i världen inte glömma att köpa en riktigt vacker bukett med blommor och kanske en ask med högklassig choklad. Och du, glöm inte att skicka med ett riktigt fint födelsedagskort också.