Allt fler väljer upplevelsepresenter – En present som funkar till alla

Upplevelsepresenter – Den perfekta gåvan för alla

Det är inte bara barn som önskar sig upplevelsepresenter i julklapp. Fler och fler vuxna väljer att ge och få upplevelsepresenter istället för mer konventionella presenter. Det kan vara allt från en skön spahelg till en actionfylld skärmfallshoppning. Upplevelsepresenter är ofta mycket mer minnesvärda och personliga än traditionella presenter, och det är därför de blir allt mer populära!

Hur hittar man den perfekta upplevelsepresenten?

En upplevelsepresent är den ultimata gåvan till någon som har allt. Det är också en riktigt bra present till den som säger att den inte vill ha något. Den perfekta presenten för alla! Upplevelsepresenter är unika och personliga, och de ger mottagaren en chans att prova något helt nytt. De är också ofta mycket minnesvärda, vilket gör dem till en perfekt present att ge bort till någon som man vill ska ha ett fint minne att se tillbaka på. Det kan vara allt från en luftballongtur till en konsertbiljett, och det finns något för alla budgetar.

När du väljer att ge bort en upplevelsepresent, är det viktigt att tänka på mottagarens intressen och personlighet. Du vill ju inte ge bort en present som inte kommer att användas eller uppskattas. Med bara lite kunskap om personen kan du hitta en perfekt match. Om någon gillar choklad, ge bort en chokladprovning! Har personen nämnt hur coolt det vore att flyga ett flygplan? Då blir ”Pilot för en dag” den perfekta presenten.

Om du verkligen står still och inte kan komma på något specifikt intresse personen har, kan du alltid köpa ett presentkort på upplevelser. Då får mottagaren själv välja vad hen vill göra, och du slipper fundera vidare.

10 Budgetvänliga Upplevelsepresenter – Under 500 kronor

En av fördelarna med att ge bort en upplevelse är att det finns något för alla prisklasser. Du behöver inte spräcka plånboken för att ge någon en fin present med en rolig aktivitet. Här är en lista med tio härliga aktiviteter att överraska någon med, alla under 500 kr:

 1. Laserdome
 2. Åka gokart
 3. Modell för en dag
 4. Middag för två
 5. Spökvandring
 6. Fiskspa
 7. Chokladprovning
 8. Vinprovning
 9. Matpromenad
 10. Poledance lektion

Kreativa och annorlunda upplevelsepresenter – Ge bort något minnesvärt!

Om du letar efter en upplevelsepresent som är lite annorlunda, kan du ge bort en kreativ upplevelse som exempelvis en keramikkurs eller en glashantverksworkshop. Kanske en vinkväll där man målar kan vara en kul aktivitet för kompisgänget!

Kreativa upplevelser är perfekta för den som gillar att skapa och experimentera, och de flesta av dem är mycket roliga också. Så om du letar efter något minnesvärt att ge bort, titta på kreativa upplevelsepresenter – du kommer inte bli besviken!

Det är ett perfekt sätt att ge bort något annorlunda, och samtidigt få uppleva något tillsammans med mottagaren. Oavsett om det handlar om en skön spabehandling, ett roligt aktivitetspaket eller en minisemester – det finns gott om alternativ!

Anledningar till Varför Upplevelsepresenter är Bra att Ge Bort

 1. Skapar minnen för livet: Upplevelser ger mottagaren möjligheten att skapa unika och oförglömliga minnen som varar livet ut.
 2. Personligt och genomtänkt: En upplevelsepresent visar att du har lagt tid och omtanke på att välja något som passar mottagarens intressen och personlighet.
 3. Minskar konsumtionshets: Istället för att bidra till en överflöd av saker, så kan du ge något som inte skapar fysiskt avfall. Miljövänligt!
 4. Flexibilitet i valet: Det finns upplevelser för alla intressen och åldrar, från adrenalinfyllda äventyr till lugna spa-dagar, vilket gör det enkelt att hitta något som passar perfekt.
 5. Nya erfarenheter: Upplevelsepresenter kan uppmuntra mottagaren att prova något nytt och spännande som de kanske inte hade gjort annars. Det är ett sätt att komma ut ur sin comfort zone och testa nya saker.
 6. Enkel gåva att ge och ta emot: Upplevelsepresenter är ofta lättare att ordna och ge, särskilt i form av presentkort eller bokningar som kan skickas digitalt. Ingen stress över att shoppa, inga kvitton att hålla ordning på, och ingen inslagning av paket behövs.
 7. Firar speciella tillfällen: De är perfekta för att fira milstolpar och speciella tillfällen på ett minnesvärt sätt, allt från jämna födelsedagar och jubileum till bröllop och examen.
 8. Anpassningsbara till budget: Det finns upplevelser som passar alla budgetar, vilket gör det enkelt att hitta något fantastiskt oavsett hur mycket du vill spendera.
 9. Spendera kvalitetstid tillsammans: Ge bort en aktivitet ni kan göra tillsammans! Då blir ditt umgänge en bonus på presenten. Det är en möjlighet för er att prova på någonting nytt tillsammans, sitta och prata bara ni två och njuta av vandras umgänge, en chans att spendera riktig kvalitetstid tillsammans. Det lovar vi kommer uppskattas minst lika mycket som själva presenten i sig. Exempel på upplevelser för två som ni kan njuta av tillsammans är:

En upplevelse för två är perfekt att ge på mors eller fars dag, till din partner på alla hjärtans dag eller till en vän du inte träffat på länge. Ge det till någon du bryr dig om och vill spendera lite extra tid med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *