Poledance

Prova på Poledance

240 kr

Köp produkt

Produktbeskrivning

Upplevelser i present. Ja! Vi tycker inte att det ska vara tråkigt att träna, att träna på gym med massa vikter är inte ett alternativ för alla. Är du trött på att springa på löpbandet dag in och dag ut och träna med krångliga vikter på gymmet? Lugn, bara lugn, det finns roligare träningsformer! Poledance är en dansform som på senare tid blivit mycket populär i alla åldrar. Poledance är en bra och rolig motionsform där du använder dig av en ”pole-stång”.

Med Poledance tränar du bland annat upp din koordination, kondition, mod, disciplin och smidighet med härlig musik. Du använder din egen kroppsvikt, du blir definitivt starkare och får en ökad kroppskännedom med ökat blodflöde. Varför inte ge det en chans och i alla fall prova ett 70 minuters pass? Vem vet, du kanske blir helt förtrollad av denna träningsform och inte kan släppa en stång senare.

Med ”Prova på Poledance”, krävs inga förkunskaper och du blir upplärd av en professionell och pedagogisk instruktör. Lektionen påbörjas med uppvärmning och styrketräning utan stång, för att sedan övergå till teknik på olika nivåer.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Prova på Poledance”