/
/
Matpromenad

Matpromenad

375 kr

Vad är en Matpromenad?

Vad är en matpromenad, tänker du? Ja, exakt vad det låter som – en kombination av mat och promenad. Det är en unik och rolig upplevelse som alla med ett kulinariskt intresse måste prova! Du väljer en stad att utföra upplevelsen i, antingen din egen eller en ny stad du vill upptäcka, och det finns att välja i nästan hela Sverige. När du har bokat ditt datum i rätt stad och dagen väl kommer, kommer upplägget att se ut så här:

Du kommer under en hel dag få besöka 5-6 av stadens bästa restauranger. På varje restaurang kommer du att få en liten rätt som representerar restaurangens meny. Och mellan restaurangerna, ja, då promenerar du. Det kan vara skönt att röra på sig när man ska äta 5-6 rätter…

En Oförglömlig Upplevelse för Matfantaster

Om du själv är eller känner en matfantast är denna upplevelse ett måste. Du får chansen att testa riktigt bra restauranger och njuta av fantastisk mat, samtidigt som du får promenera runt i staden du valt och upptäcka nya saker. Detta är inte bara en kulinarisk resa utan också ett sätt att utforska och uppleva stadens atmosfär och sevärdheter.

Ge denna upplevelse i present till någon du älskar! Och ännu bättre, gör den tillsammans. Det är ett perfekt sätt att skapa minnen och njuta av kvalitetsmat och tid tillsammans.

 

All mat ingår, men dryck får köpas separat. Upplevelsen finns tillgänglig på följande platser: Stockholm, Göteborg, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Jönköping, Norrköping, Gävle, Borås, Eskilstuna, Karlstad, Växjö, Halmstad, Sundsvall, Luleå, Östersund, Kristianstad, Nyköping, Motala, Lidköping, Norrtälje, Hudiksvall, Nynäshamn och Sundbyberg.

Ta chansen att uppleva en matpromenad och upptäck både nya smaker och städer på ett spännande och njutningsfullt sätt!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Matpromenad”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.