/
/
Måla och skåla

Måla och skåla

550 kr

Måla och Skåla – En kreativ kväll för den konstnärliga

Skapa ditt eget mästerverk

Detta är verkligen en aktivitet för den kreativa själen. Föreställ dig en kväll med god dryck, smakfulla snacks och din inre Picasso som får fritt spelrum. Vid ankomst får ni varsin helt tom canvasduk, målarfärger och penslar – det är nu dags att släppa lös er mest kreativa sida. Möjligheterna är oändliga, och ni kan skapa precis vad ni vill! Under målandet bjuds ni på snacks, och till detta evenemang får ni ta med er egna valfria dryck. Så varför inte ta med lite vin eller bubbel att skåla med under kvällens gång?

En minnesvärd kväll – En aktivitet för många tillfällen

Efter en kväll fylld av kreativitet och skratt tar ni med er hem era egna konstverk och fina minnen. Detta är en superrolig aktivitet att göra tillsammans med kompisgänget, en möjlighet att ha en oförglömlig kväll. Bjud med mamma och spendera lite kvalitetstid tillsammans på ett annorlunda sätt. Istället för att bara umgås hemma, kan ni ta några glas under en utmanande och kreativ kväll innan nästa utgång!

Ett stort tips är även att ta din dejt hit. Vilket koncept än måla och skåla är mer perfekt för att lära känna varandra? Inget! Prata, drick, skratta och måla tillsammans och skapa er egna lilla drömkväll. Vi på Presenterna.se lovar att detta är en rolig och unik dejt ide som definitivt kommer gå hem.

En present för alla åldrar

Upplevelsen är 2–2,5 timmar lång och passar alla åldrar, från vuxna till barn. För de yngre deltagarna finns det alltid saft att skåla med! Aktiviteten går att boka året runt i Stockholm, Göteborg och Malmö. Ta med dig oömma kläder och ett gott humör, så är du redo för en toppenkväll fylld med kreativitet och skratt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Måla och skåla”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.