/
/
Modell för en dag

Modell för en dag

399 kr

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Upplevelse.com

En oförglömlig upplevelse – Modell för en dag

Att vara modell för en dag är inte längre en otillgänglig dröm – det är en upplevelse som alla kan njuta av, åtminstone för en dag. Med denna unika möjlighet får du smaka på livet som en fotomodell, med allt vad det innebär – från förberedelserna före fotograferingen till själva sessionen framför kameran. Catwalks, prestigefyllda fester, glitter och glamour ingår nämligen inte. Om du inte själv fixar en efterfest med hollywoodtema.. Allt är möjligt!

Upplevelsen inleds med en trip till en makeover-studio där en erfaren makeupartist står redo att förvandla dig. Du får välja din egen look – kanske en klassiskt vacker stil, en sexig och utmanande makeover, en tuff rockstjärnestil med sotade ögon eller kanske en söt och oskyldig look. Valet är ditt och möjligheterna är oändliga när det gäller att utforska olika uttryck och stilar.

Få otroliga bilder, skratt och ett påfyllt självförtroende

Efter din makeover är det dags att kliva framför kameran i studion där en skicklig fotograf väntar på dig. Fotografen kommer att guida dig genom poseringarna och säkerställa att du fårnga ditt bästa jag på bild. Du får även en gratis bild från fotograferingen, men om du vill kan du alltid köpa till fler bilder för att föreviga minnet av din modellupplevelse.

”Modell för en dag” är den perfekta upplevelsegåvan för tonåringen som vill ha några riktigt häftiga bilder att dela med sina vänner på sociala medier som Facebook, eller för den unga kvinnan som drömmer om en framtid som modell och vill bygga sin första portfolio. Ge bort en upplevelse som kommer att skapa minnen för livet och låta dem känna glamouren av modevärlden för en dag!

 

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Modell för en dag”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.