modell-for-en-dag

Modell för en dag

399 kr

Köp produkt

Produktbeskrivning

Alla kan vi vara modeller, i alla fall vara modell för en dag om du väljer den här upplevelsen. Då får du känna på hur det är att vara fotomodell med allt vad det innebär före och under själva fotograferingen, Catwalks, prestigefyllda fester, glitter och glamour ingår nämligen inte.

I början av denna upplevelse får du sätta dig i en makeover-studio där du blir mejkad av en professionell makeupartist och kan även få hjälp med hårstyling. Du får själv bestämma vilken sorts look du vill ha, till exempel klassiskt vacker look, sexig & utmanande look, tuff rockstjärnelook med sotade ögon eller en söt-som-socker-look. Möjligheterna är oändliga.

Efter din makeover förflyttas du till studion där en proffsfotograf instruerar dig hur du ska posera (om du inte själv vill välja dina poser) samtidigt som han eller hon plåtar dig. Du får en gratis bild efter fotosessionen, men du får köpa till fler bilder om du vill.

Modell för en dag är en perfekt upplevelsepresent till tonårstjejen som vill ha några riktigt grymma bilder att visa upp för sina vänner, till exempel på Facebook, eller till den unga kvinnan med modelldrömmar som vill skapa sin första portfolio.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Modell för en dag”