/
/
Buketten ”Utan Gränser”

Buketten ”Utan Gränser”

379 kr

Stöd Läkare utan gränser med buketten ”Utan Gränser”

Några som gör ett otroligt arbete ute i världen är Läkare utan gränser, en medicinsk humanitär organisation som räddar liv världen över, oavsett vems liv det är. De åker runt och hjälper till på extra drabbade platser, till exempel där krig pågår.

Buketten ”Utan Gränser” säljs till förmån för Läkare utan gränser. För varje såld bukett doneras 30 kronor till organisationen för att stötta deras fantastiska arbete. Om du är ute efter en present men inte vet vad du ska ge, är detta den perfekta presenten. En vacker bukett som samtidigt bidrar till denna fantastiska organisation – något både du och personen som får buketten kommer att uppskatta.

En gåva med hjärtat på rätt ställe

Ge bort en superfin bukett, gör någon riktigt glad och gör en god gärning på samma gång! Buketten är en blandning av lejongap, nejlika, alstroemeria och santini som ramas in vackert av vippiga gröna kvistar och gröna blad. Det är en bukett som sprider glädje och samtidigt bidrar till en viktig sak.

En present som uppskattas av alla

Denna vackra bukett kan du unna dig själv, ge till din partner eller en familjemedlem för att visa lite extra uppskattning. Den passar för alla tillfällen och visar att du bryr dig på fler än ett sätt. Det kan vara på någons födelsedag, som inflyttningspresent, på alla hjärtansdag eller bara en fin gest i vardagen.

Buketten kommer i tre storlekar:

  • Liten 379:-
  • Mellan 579:-
  • Stor 759:-

Oavsett vilken storlek du väljer så kommer 30 kr doneras till Läkare utan gränser.

Snabb och smidig leverans

Beställ buketten innan kl. 14 på vardagar och före kl. 12 på lördagar för leverans redan samma dag. Du kan även skicka blombudet direkt hem till den person du önskar överraska. Med buketten ”Utan Gränser” sprider du inte bara skönhet utan också hopp och hjälp till de som behöver det mest.

Ge bort en bukett som gör skillnad – både för mottagaren och för världen.

 

På hemsidan hittar du fler buketter som stödjer Läkare utan Gränser och andra viktiga organisationer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Buketten ”Utan Gränser””

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.