/
/
Spa weekend för två

Spa weekend för två

3,695 kr

Ge bort en Spa Weekend – En helg för romantik och avkoppling

Vill du åka iväg på något riktigt romantiskt med din partner? Eller överraska din mamma med en mysig och härlig helg tillsammans? Kanske göra något kul med en vän? Oavsett vem presenten är till, lovar vi att alla uppskattar en spa weekend. Detta är den perfekta presenten att ge när du verkligen vill unna någon något fint.

Lyxiga destinationer för en perfekt Spa Weekend

Denna spa weekend finns att boka i flera svenska städer, inklusive Sundsvall, Helsingborg och Smögen. Om ni bor i närheten är det bekvämt, men ni kan också göra helgen ännu mer spännande genom att åka till en ny stad och utforska den under er lyxiga helg.

  • Sundsvall: Övernattning på Hotel Södra Berget.
  • Helsingborg: Övernattning på Lydinge Resort.
  • Smögen: Övernattning på Smögen Havsbad.

Alla dessa hotell erbjuder en superfin, mysig och lyxig miljö där ni kommer att trivas och finna stor glädje.

Innehållet i Spa Weekend paketet

I paketet ingår:

  • En övernattning i ett mysigt dubbelrum
  • En härlig hotellfrukost
  • En smarrig trerättersmiddag
  • Entré till spaavdelningarna där ni kan koppla av och spendera dagarna

I vissa orter tillkommer även entré till gym och tillgång till träningspass, för er som vill passa på att vara lite hälsosamma under helgen.

Spahelg – En gåva som ger många glädje

En spahelg är perfekt för att fly undan den stressiga vardagen. Boka en barnvakt och koppla av rejält. Här är några tillfällen när en spa weekend är en idealisk present:

Till din partner

En spa weekend är den perfekta presenten till din partner. Ge bort den på alla hjärtans dag, hens födelsedag eller er årsdag – alla tillfällen funkar. Ni kan koppla av tillsammans, spendera ordentlig kvalitetstid, äta god mat och mysa massor. Skäm bort din partner rejält. Utöver den avkopplande tillvaron på spat så ingår ju faktiskt även en lyxig trerättersmiddag, vilket blir som en riktigt trevlig dejtnight som ni senare avslutar på ett hotellrum tillsammans. För extra romans, köp med lite champagne och choklad och dekorera rummet med rosenblad och tända ljus. Oj, vad mysigt ni kommer få!

Bröllopspresent

Det är även en perfekt bröllopspresent att ge. Låt det nygifta brudparet åka iväg på en romantisk helg tillsammans. Det kan vara skönt att få stressa ner efter ett hektiskt bröllop. En mysig upplevelse som innebär kvalitetstid och romans! Det är en väldigt värdefull gåva som de antagligen kommer uppskatta mer än ännu en pryl till hemmet. Har de barn? Erbjud dig att ställa upp som barnvakt, vilket tillåter dem att njuta av helgen till max och tar bort stressen över att hitta en barnvakt.

Present till Mamma

En spa weekend är en utmärkt morsdagspresent eller födelsedagspresent till mamma. Ingen uppskattar ofta spa och avkoppling så mycket som mammor. Efter allt deras hårda slit kan vi alla vara överens om att de verkligen förtjänar det! Unna din mamma en helg utan stress, där hon får känna sig bortskämd och ompysslad. Dessutom får ni spendera värdefull kvalitetstid tillsammans, vilket antagligen kommer vara den del av presenten som hon uppskattar mest.

En spa weekend är den perfekta presenten för alla tillfällen. Oavsett om det är för en romantisk get-away, en avslappnande bröllopspresent eller en välförtjänt paus för mamma, kommer denna gåva att skapa minnen för livet. Boka nu och ge bort en upplevelse fylld med avkoppling, lyx och glädje!

 

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Spa weekend för två”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.