/
/
Ghd duet styler presentkit

Ghd duet styler presentkit

4,499 kr

Ge bort ett hälsosammare hår – Ghd Duet styler Presentkit

Är du på jakt efter den ultimata presenten till någon som värdesätter både skönhet och hårvård? Då är ghd Duet Styler Presentkit det perfekta valet. Det här kitet är mer än bara en gåva – det är en investering i ett hälsosamt, glänsande hår och enkel hårstyling i världsklass.

I kittet medkommer en ghd duet styler varmluftsverktyg, ett lyxigt fodral i svart sammet att förvara verktyget i samt en ghd sleek talare spray. Allt du behöver för vackert och välmående hår.

Varför välja ghd Duet Styler?

  1. Funktionalitet: Denna varmluftsstyler är ett otroligt 2 in 1 verktyg som både torkar och stylar ditt hår med minimalt slitage. Den använder ett ultrakoncentrerat luftflöde tillsammans med 4 lågtemperatursplattor för en snabb och skonsam löning och styling. Med detta verktyg kan du direkt föna håret rakt utan att behöva använda fön och borste.
  2. Shine Shot Funktion: Med funktionen Shine Shot kan du enkelt platta eller locka håret med extra glans och utan friss. När du slår på Shine Shot så stängs varmluften av och fönen blir nu ett klassiskt stylingverktyg, som du kan använda för att skapa alla möjliga frisyrer. Plattorna blir varmare och rekommenderas att användas på 180 grader för minimalt slitage. Denna funktion ska enbart användas när håret är torrt. Som du hör i namnet så bidrar även Shine shot med extra mycket glans till håret. Perfekt för att skapa fantastiska frisyrer för alla tillfällen.
  3. Resevänlig: Då du har både hårfönsfunktionen och stylingfunktionen i ett och samma verktyg blir denna styler ett optimalt val för den som reser mycket. Du behöver inte längre bära runt på två tunga verktyg och kan spara värdefull plats i väskan.

Så använder du detta fantastiska verktyg

  1. Förberedelse: Sektionera handdukstorkat hår för bästa resultat.
  2. Styling: Placera duet styler vid rötterna och glid den ner längs håret. Upprepa på samtliga sektioner tills håret är torrt.
  3. Shine Shot: Sätt på Shine Shot-funktionen för att skapa önskad frisyr och ge håret extra glans och liv. Skapa fina lockar eller platta håret.
  4. Resultat: Njut av välmående, friskt och glansigt hår som håller sig vackert i upp till 72 timmar.

Ghd sleek talker

För att förbättra och skydda hårets kvalitet samt minska friss och öka glansen är ghd sleek talker det perfekta komplementet till duet styler. Denna stylingolja och värmeskydd innehåller arganolja för att ge håret mjukhet och glans samtidigt som den skyddar mot värme.

Känner du någon som nästan dagligen stylar sitt hår? Ge dom möjligheten att nu göra de på ett skonsammare sätt. Ge bort detta fantastiska presentkit till någon som älskar att styla sitt hår och uppskattar enkelhet samt bekvämlighet i sin skönhetsrutin. Det är en gåva som garanterat kommer att ge stor glädje och ge fantastiska resultat varje dag! Det är en perfekt present till din syster, mamma, dotter eller vän. Kanske blir detta en bra studentpresent? Eller om du vill lyxa till det lite extra på mors dag?

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ghd duet styler presentkit”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.