/
/
Blombukett till förmån för Cancerfonden

Blombukett till förmån för Cancerfonden

429 kr

Ge en present med ”Extra Omtanke” – Stöd Cancerfonden

Denna vackra blombukett, kallad ”Extra omtanke,” säljs till förmån för Cancerfonden. För varje såld bukett doneras 30 kronor till Cancerfonden, som arbetar livsviktigt och räddar otroligt många liv. Deras insatser gör stor skillnad för många cancerdrabbade människor och ger hopp till dem och deras familjer. Varje donation hjälper dem att fortsätta sitt fina och viktiga arbete.

Buketten består av en härlig blandning av rosor, krysantemum, alstroemeria, eukalyptus och blandat grönt.

Blombukett till förmån för Cancerfonden – En gåva med ett meningsfullt syfte

Är du ute efter en present till någon? ”Extra omtanke” är den perfekta gåvan som inte bara genererar glädje utan också gör en god handling. Att denna vackra bukett även har ett så fint syfte är något som kommer att glädja mottagaren. Till buketten medföljer ett kort som berättar att denna bukett bidrar till Cancerfonden, vilket ger gåvan en extra dimension av omtanke och medvetenhet.

Buketten finns i tre olika storlekar, så det finns något som passar alla:

  • Liten: 429:-
  • Mellan: 489:-
  • Stor: 619:-

Oavsett vilken storlek du väljer att köpa, bidrar du med 30 kronor till Cancerfonden.

Ge en fin present som även gör skillnad. Denna bukett är perfekt som present till födelsedagen, Alla hjärtans dag, som gå bort-present eller inflyttningspresent. Ja, den passar för alla tillfällen. Kanske vill du unna dig själv eller ha fina blommor att duka fram med till midsommarfirandet. Buketten ”Extra omtanke” går hem i alla sammanhang.

Snabb och smidig leverans

Beställ buketten och gör en skillnad idag. Oavsett om det är för att glädja någon speciell eller för att göra en god gärning, kommer ”Extra omtanke” att sprida både skönhet och hopp. Köp buketten och stöd Cancerfonden i deras viktiga arbete.

Om du köper din bukett innan kl 14 på vardagar och före kl 12 på lördagar så får du eller personen du beställer åt leveransen samma dag. Du kan nämligen beställa blombudet hem till personen du vill ska få blommorna.

På hemsidan hittar du fler buketter som stödjer cancerfonden och andra viktiga organisationer.

4o

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Blombukett till förmån för Cancerfonden”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.