/
/
Garden Genie Trädgårdshandskar

Garden Genie Trädgårdshandskar

99 kr

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Coolstuff

Trädgårdshandskar med avtagbara klor.

Har du en vän, en partner eller en familjemedlem som är intresserad av trädgårdsarbete? Kanske ser du dem knappt eftersom de ständigt sitter hukade i rabatten? Om du har en sådan person i din närhet kanske du ofta hört klagomål över hur smutsig man blir, hur viktiga verktyg tappats bort och hur jobbigt det är att komma åt överallt med spaden. Trädgårdsarbete har i många år sett likadant ut, så är det inte på tiden att någon kommer på en smidigare lösning. Som tur är kan vi nu stolt presentera den perfekta presenten till den som älskar trädgårdsarbete – Garden Genie Trädgårdshandskar! Trädgårdshandskar med avtagbara klor.

Mullvadsteknik i rabatten

Med Garden Genie Trädgårdshandskar kan du enkelt både rensa, gräva och kratta i rabatten. Inga andra redskap behövs och du behöver heller inte bli smutsig, vilket man lätt blir när man håller på i rabatten. Vi kan inte tänka oss att det blir smartare än så här och vi lovar att dessa smarta handskar kommer göra succé som present!

Med hjälp av Garden Genie Trädgårdshandskar blir man nämligen lika smidig och kvick som en mullvad i jorden. Tekniken inte direkt svår att behärska, då handskarnas smarta klor effektivt och enkelt skyfflar bort jorden som är i din väg. Klorna finns dock endast på höger handske, då det kan bli lite krångligt att plantera växter med klobeklädda händer. Den vänstra handsken har istället mjuka fingertoppar gjorda av gummi, vilket passar utmärkt för att plantering och annat finarbete i rabatten. Handskarna är dessutom tåliga och elastiska samtidigt som de skyddar dina händer mot både smuts, vatten och taggiga växter.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Garden Genie Trädgårdshandskar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.