/
/
Cozy Värmefilt

Cozy Värmefilt

995 kr

Cozy Värmefilt – Årets mysigaste filt!

Årets mysigaste filt är här, Cozy värmefilt! Perfekt för alla som lätt blir frusna på kvällen. Sätt på värmefilten och mys ner dig i soffan för en stunds ren njutning.

Anpassa värmen efter ditt behov

Värmefilten har 9 olika temperaturinställningar, för att hålla dig behagligt varm. Oavsett hur mycket värme du vill ha – om det bara är en liten gnutta för känslans skull eller om du just kommit in från en snöstorm – så hjälper Cozy värmefilt dig att hitta den perfekta temperaturen.

Den är dessutom utrustad med en timerfunktion, så du behöver inte oroa dig om du råkar somna med filten på. Ställ in timern på den tid du vill sluta använda filten, och den stänger av sig själv. Skulle du vilja sova med filten hela natten är det inte heller ett problem – ställ in den på lågtemperatursläge så håller den dig varm i hela 9 timmar i sträck. Dessutom har filten ett överhettningsskydd med automatisk avstängning, för din trygghet.

Mys och bekvämlighet i mjukt fleecematerial

Filten är tillverkad av det mjukaste fleecematerialet, otroligt mysig och skön mot huden! Och när det är dags att tvätta den, koppla bara ur sladden och släng den i tvättmaskinen – så enkelt är det att hålla din Cozy värmefilt fräsch och ren.

Föreställ dig att du kommer hem från jobbet en vinterdag när det är minusgrader och snöyra ute, och när du kommer hem kan du krypa ner i soffan under din värmefilt med en varm dryck i handen. Hur mysigt låter inte det?

En riktigt mysig present

Cozy värmefilt är en fantastisk julklapp eller födelsedagspresent till någon som älskar att mysa i soffan. Kanske även en utmärkt morsdagspresent eller inflyttningspresent? Alla kommer att älska att ha sin alldeles egna Cozy värmefilt. Den kombinerar funktionalitet, komfort och säkerhet på ett sätt som gör den till en viktig del av vintermysandet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Cozy Värmefilt”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.