/
/
Smart äggkokare

Smart äggkokare

349 kr

Smart Äggkokare – Den perfekta presenten för äggälskaren

En smart äggkokare är den perfekta presenten för äggälskaren, den stora familjen eller träningsentusiasten. Den kan koka upp till sex ägg samtidigt och dessutom koka dem olika lösa och hårda, vilket gör den idealisk för den stora familjen där alla vill ha sina ägg på sitt eget sätt. För den som tränar mycket och behöver ett högt proteinintag är detta också en fantastisk lösning eftersom det oftast då går åt ganska mycket ägg.

Med en smart äggkokare slipper du krångla med kastruller, vänta på att vattnet ska börja koka eller hålla koll på tiden. Du lägger helt enkelt ner äggen i kokaren, häller på vatten med ett medföljande mått och startar maskinen. Äggkokaren har tre symboler för ägg på sig: löskokt, mellankokt och hårdkokt. Nedanför symbolerna finns lampor som tänds när äggen är kokta enligt det sättet. Dessutom har den en röstfunktion som berättar när äggen är löskokta, mellankokta och hårdkokta, så du behöver inte stå och hålla koll på tiden eller lamporna. Perfekt för den som har en stressig morgon!

Om någon vill ha löskokt ägg kan du enkelt plocka ur ett ägg när det är klart medan resten kan ligga kvar och koka till önskad hårdhet. Det är super smidigt! Att få löskokta ägg tar 8 minuter, mellankokta 10 minuter och hårdkokta 15 minuter, men du behöver inte hålla koll på detta – maskinen sköter allt och du behöver bara lyssna.

Fördelar med en Smart Äggkokare:

  • Mångsidig kokning: Koka upp till sex ägg samtidigt, med olika löskokta och hårdkokta inställningar.
  • Enkel användning: Fyll med vatten, starta maskinen och låt den göra jobbet.
  • Röstfunktion: Maskinen talar om när äggen är färdiga, så du behöver inte hålla koll på tiden.
  • Tidsbesparande: Perfekt för stressiga morgnar eller när du har mycket att göra.
  • Anpassningsbar: Plocka ur löskokta ägg medan resten fortsätter koka.
  • Inga fler spräckta ägg: Men en smart äggkokare behöver du inte oroa dig för att även ska spricka under kokningen, till skillnad från en kastrull.

Ge bort en smart äggkokare till någon som förtjänar en stressfri morgon och njut av perfekt kokta ägg varje gång.

 

4o

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Smart äggkokare”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.