/
/
Ember Mug 2 Smart Termosmugg

Ember Mug 2 Smart Termosmugg

1,795 kr

Ember Mug 2 – Den perfekta gåvan till alla kaffedrickare

Alla älskar väl ändå kaffe. Men känner du dig trött på att morgonkaffet hinner svalna innan du ens har hunnit njuta av det? Ingen vill ju behöva stressdricka sitt kaffe på morgonen. Kanske glömmer du ofta bort muggen på kontoret, och när du äntligen blir sugen igen är kaffet svalt och inte alls lika gott. Med Ember Mug 2 behöver du aldrig mer dricka kallt kaffe.

En temperaturreglerande termosmugg

Ember Mug 2 är en revolutionerande temperaturreglerande termosmugg som håller ditt kaffe varmt i upp till 1,5 timme. Den kan kopplas till din mobiltelefon, vilket ger dig möjlighet att ställa in den exakta önskade temperaturen på din dryck. På så sätt blir kaffet aldrig för varmt och aldrig för kallt, utan håller sig på den perfekta temperaturen under hela kaffedrickningsstunden. Hur smidigt som helst och perfekt för dem som vill avnjuta sin kopp i lugn och ro.

Laddning och användarvänlighet

Koppen laddas snabbt och effektivt genom det medföljande underlägget. När det är dags att ladda, kopplar du enkelt in laddaren i underlägget och placerar koppen ovanpå. Muggen är utformad så att även om insidan är riktigt varm, håller sig utsidan sval. Detta gör den lätt och bekväm att hålla i utan att behöva oroa sig för att bränna sig.

Perfekt mugg för alla heta drycker

Är du en tedrickare? Inga problem, Ember Mug 2 fungerar lika bra för alla heta drycker. Oavsett om du föredrar kaffe, te eller någon annan varm dryck, kommer Ember Mug 2 att hålla den vid perfekt temperatur.

Inte nog med hur praktisk Ember Mug är, så är den även riktigt stilren. Den kommer i både svart och vitt.

En idealisk present

Ge Ember Mug 2 i present till någon som älskar sitt kaffe eller te och gärna tar det i lugn och ro. Det är en genomtänkt och praktisk gåva som kommer att uppskattas av alla som vill njuta av sin dryck vid exakt rätt temperatur.

Överraska någon speciell med Ember Mug 2, den ultimata lösningen för att alltid ha perfekt tempererat kaffe eller te.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ember Mug 2 Smart Termosmugg”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.