/
/
Whiskeyprovning

Whiskeyprovning

450 kr

Upptäck Whiskyns värld – En oförglömlig upplevelse för whiskeyälskare

Whiskyprovning är en trevlig present för alla som uppskattar en fin och smakrik whiskey! Detta är en dryck med anor och finess, och nu har du chansen att verkligen fördjupa dig i whiskyns fantastiska värld. En erfaren whiskeyexpert leder dig genom whiskyns fascinerande universum och svarar på alla dina frågor. Vad är egentligen riktig whiskey? Hur många sorter finns det? Vad är det som gör en whiskey särskilt rökig? Denna upplevelse är för whiskeyfantaster på alla olika kunskapsnivåer.

Smakresa genom olika whiskeyregioner

Du får provsmaka ett antal olika sorter från Skottland, Irland och USA. Det är en möjlighet att reda ut alla begreppen och lära dig en hel del om denna anrika drycks historia. Till exempel får du lära dig skillnaden på Malt, Blended och Lowland whiskey. På whiskeyprovning använder man tulpanformade whiskyglas, istället för de traditionella tjocka whiskyglasen, för att maximera aromernas upplevelse.

En social och lärorik upplevelse

Upplevelsen utförs tillsammans med andra deltagare i en liten grupp, vilket ger ett perfekt tillfälle att träffa nya vänner som delar ditt intresse för whiskey. Det är en riktigt rolig och lärorik upplevelsepresent att ge bort till någon som uppskattar ny kunskap och god dryck.

Whiskyprovning – Perfekt present för speciella tillfällen

Kanske den perfekta 50-årspresenten? Eller en trevlig farsdagspresent att göra tillsammans? Oavsett tillfälle är detta en gåva som kommer att uppskattas.

Praktisk Information

  • Åldersgräns: 20 år
  • Platser: Whiskeyprovningen finns tillgänglig i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro och Gävle.

Ge bort en whiskeyprovning och bjud på en oförglömlig upplevelse fylld av kunskap, smak och gemenskap. Det är en present som verkligen gör intryck och skapar minnen för livet!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Whiskeyprovning”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.