/
/
50 Röda Rosor

50 Röda Rosor

2,999 kr

En gåva som får henne att tappa andan – 50 Röda Rosor

Är du ute efter en present som verkligen får din partner att tappa andan? 50 röda rosor är svaret. Det är den lyxigaste blombuketten du kan ge, perfekt för dig som verkligen vill skämma bort din älskling.

Vårat tips! Kombinera buketten med en gullig handskriven lapp. Det kommer värma hennes hjärta extra mycket! Och om hon har ett sötsug, komplettera med en ask med smakrik choklad.

Symbolen för Romantik, Passion och Kärlek

Inget skriker romantik, passion och kärlek som just röda rosor – den klassiska kärleksblomman. Visa din partner din uppskattning med denna ståtliga bukett som symboliserar er kärlek på bästa möjliga sätt.

Perfekt present för alla romantiska tillfällen

Det är den perfekta presenten att ge på er årsdag, hennes födelsedag eller Alla hjärtans dag. Ska du fria och vill ha ett säkert ja? Med en bukett som denna blir det svårt att säga nej. Denna imponerande gåva kommer att få din partner att känna sig riktigt lyckligt lottad och bortskämd.

En garanterad succé

En bukett med 50 röda rosor är en garanterad succé som kommer att skapa minnesvärda ögonblick. Det är en gåva som visar din partner hur mycket hon betyder för dig och får henne att känna sig speciell.

Snabb och enkel leverans

Beställ blommorna innan kl 14 på vardagar och innan kl 12 på lördagar för leverans redan samma dag! Det gör det enkelt för dig att överraska din partner och ge henne en present som verkligen gör intryck.

Ge bort 50 röda rosor och skapa oförglömliga minnen tillsammans med din älskling. Det är en gåva som talar från hjärtat och visar din kärlek på ett sätt som ord inte kan.

 

Känns 50 som för mycket eller plånboken tillåter det inte? På hemsidan hittar du rosbuketter med färre antal rosor.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”50 Röda Rosor”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.