/
/
Squatty Potty

Squatty Potty

395 kr

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Coolstuff

Toalettpallen som minskar magbesvären

Sedan urminnes tider har Homo Sapiens suttit på huk när det är dags att uträtta sina behov och det är det mest avslappnade och rätta sättet att göra det på, det är så vi är skapta. Men tyvärr har den moderna människan förstört det här med sina toaletter som gör att behovet inte uträttas på rätt sätt med IBS och andra magproblem som följd. Naturligtvis har Presenterna.se inget emot toaletter, för inte vill vi sitta på huk över ett hål i golvet inte, men om leveransen ska utföras på rätt sätt bör man skaffa en Sqautty Potty.

Varför använda Squatty Potty?

Squatty Potty är en toalettpall som används under toalettbesök. Om du använder en Sqautty Potty när det är dags för ditt stora toabesök hamnar kroppen i sin naturliga position och gör att toabesöket blir korrekt utfört. Det här är en metod som har hjälpt många att bli av med sina mag- och tarmproblem och rekommenderas därför av läkare. En bonus är att Sqautty Potty dessutom gör toabesöket mycket mer avslappnat och behagligt.

Sqautty Potty har fått toppbetyg av återförsäljarnas kunder och är något du bör skaffa om du har en trög mage, eller varför inte ge bort den till någon annan som har det?

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Squatty Potty”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.