/
/
Zenkuru Nackmassage

Zenkuru Nackmassage

795 kr

Zenkuru Nackmassage – Få en professionell massage hemma

En professionell massage skulle de flesta behöva få minst en gång i veckan. Med Zenkurus nackmassage kan du få det när du vill i ditt eget hem. Massagemaskinen ger en ordentlig och djupgående shiatsumassage och simulerar en professionell massörs fingerteknik med hjälp av fyra roterande massagekulor. Så sluta lägga dyra pengar på professionella massager när du kan få samma effekt hemma i vardagsrummet, mycket billigare!

Du kan själv ställa in hur snabbt eller långsamt massagekulorna ska jobba och även åt vilket håll de ska röra sig. Du kan alltså skräddarsy din massage helt efter egna preferenser och vad som känns skönt för dig. En annan fantastisk funktion med Zenkurus nackmassage är att den har en värmedyna som kan slås på, vilket ger dig en otroligt skön massage och en lugnande värmande känsla.

Massagemaskin för hela kroppen

Trots sitt namn ”nackmassage” är detta faktiskt en massagemaskin som går att använda på alla stora muskelgrupper i kroppen, såsom rygg, lår, vader och fötter. Du kan få en riktigt härlig och effektiv helkroppsmassage!Detta är perfekt för aktiva personer som ofta får träningsvärk i olika muskelgrupper och vill lätta på spänningarna oavsett vilket gympass de har kört. Och för kontorsarbetare som får ryggsmärtor efter en hel dag av sittande, är denna massagemaskin också idealisk.

För att enklare kunna komma åt överallt med massagemaskinen har den fiffiga armhållare som ger dig ett bra grepp och gör det lätt att styra maskinen medan den arbetar på baksidan av din kropp. När du använder den för nackmassage är armhållarna optimala för att låta armarna bekvämt hänga och vila.

11 hälsofördelar med massage

Som vi alla vet är massage super skönt, men det har även många bra hälsofördelar:

 1. Minskar neuropatisk smärta och muskelvärk: Massage kan effektivt lindra olika typer av smärta genom att stimulera blodflödet och släppa på spänningar i musklerna.
 2. Minskar stress: Massage sänker nivåerna av stresshormonet kortisol och ökar frisättningen av endorfiner, vilket ger en känsla av avslappning och välbefinnande.
 3. Förbättrar cirkulationen: Massage stimulerar blodflödet, vilket kan hjälpa till att förbättra syre- och näringstillförseln till muskler och vävnader.
 4. Lindrar muskelspänningar: Genom att arbeta på muskelknutor och spänningar kan massage hjälpa till att lindra smärta och obehag i musklerna.
 5. Förbättrar sömnkvaliteten: Regelbunden massage kan bidra till bättre sömn genom att främja avslappning och minska stress och ångest.
 6. Stärker immunförsvaret: Massage kan öka antalet vita blodkroppar i kroppen, vilket hjälper till att bekämpa infektioner och sjukdomar.
 7. Lindrar huvudvärk: Massage, särskilt i nacke och axlar, kan vara effektiv för att minska frekvensen och intensiteten av spänningshuvudvärk.
 8. Förbättrar rörlighet och flexibilitet: Massage kan bidra till att öka rörelseomfånget i lederna genom att minska muskelstelhet och öka elasticiteten i vävnaderna.
 9. Främjar mental klarhet och koncentration: Genom att minska stress och främja avslappning kan massage bidra till bättre mental klarhet och ökad koncentration.
 10. Lindrar symtom på depression och ångest: Massage kan hjälpa till att minska känslor av depression och ångest genom att öka nivåerna av serotonin och dopamin, som är kroppens naturliga ”må bra” kemikalier.
 11. Förbättrar hudhälsan: Genom att öka blodflödet till huden kan massage hjälpa till att förbättra hudens hälsa och utseende, samt främja läkning av hudskador och ärrvävnad.

Den perfekta gåvan för välmående

Unna dig själv eller någon du älskar alla dessa fördelar med en personlig massör i hemmet. Detta är en perfekt present att ge i julklapp eller födelsedagspresent. Alla har nytta av massage, så denna gåva kan inte gå fel vem du än ger den till! Om du vet någon som älskar massage eller ofta klagar på stelhet i musklerna, då vet du att denna present kommer göra mycket nytta i deras tillvaro.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Zenkuru Nackmassage”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.