/
/
Magnogrip

Magnogrip

179 kr

För En Smidigare Hemmafixarupplevelse – Magnogrip

För alla händiga hemmafixare därute är Magnogrip ett oumbärligt verktyg som förenklar och effektiviserar dina projekt. Vi vet alla hur irriterande det kan vara när små skruvar försvinner när du försöker sätta ihop IKEA-möbler, eller när en spik gömmer sig i gräsmattan efter att du har arbetat med carporten, bara för att sedan bli ett smärtsamt steg för dina barn att trampa på. Och att hela tiden behöva sträcka sig efter nya spikar när du håller på att bygga en ny altan kan verkligen vara en utmaning.

Med Magnogrip slipper du alla dessa bekymmer tack vare dess inbyggda kraftfulla magnet som håller spikar, skruvar, muttrar och brickor på plats. Genom att enkelt fästa Magnogrip runt din handled är det bara att sätta igång att fixa utan att behöva oroa dig för att tappa bort eller leta efter dina smådelar.

En uppskattad present av alla hemma hantverkare

Ge bort Magnogrip som present till din händige far på farsdag, som julklapp till den som älskar att fixa och dona i hemmet, eller till vilken annan händig hemmafixare som helst i ditt liv. Med Magnogrip kommer de att uppskatta den smidighet och bekvämlighet som det medför i deras hemmaprojekt, vilket gör deras fixarupplevelse både enklare och roligare!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Magnogrip”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.