/
/
Ihopfällbar bärplockare

Ihopfällbar bärplockare

269 kr

Praktisk och innovativ bärplockare – Perfekt present för bärälskare!

Denna otroligt praktiska bärplockare är en svensk innovation som gör det riktigt enkelt att plocka bär. Det är nämligen en ihopfällbar bärplockare. Vanliga bärplockare är vanligtvis stora, klumpiga och otympliga att bära runt på. Men denna är så smidig att du till och med kan förvara den i fickan!

Det är den perfekta presenten till mormor eller någon annan som älskar att plocka bär! Slipp gå runt timmar i skogarna för att ta bären för hand. Med denna bärplockare behöver du bara ta med skopkammen, luta den uppåt så att bären rullar in i behållaren. Plocka blåbär, vinbär, smultron eller vilka bär du helst känner för.

Funktioner och Fördelar:

 • Minimalt Format: Trots sin minimala storlek när ihopvikt (endast 12 x 14 cm), rymmer den upp till 1,2 liter bär när utvecklad.
 • Kompakt och Praktisk: När den inte används kan denna fiffiga produkt vikas ihop så litet att du kan få plats med den i fickan. Hur smidigt som helst!
 • Enkel Användning: Skjut ut handtaget och fäst karbinhaken för att göra påsen stadig och rak, sedan är det bara att börja plocka bär.
 • Smart Förvaring: Efter användning hakar du loss både karbinhake och handtag. Handtaget förvaras i bärpåsen som förseglas med två elastiska band.

Så Här Använder du Bärplockaren:

 1. Utfällning: Skjut ut handtaget och fäst karbinhaken för att göra påsen stadig.
 2. Plockning: Använd skopkammen för att plocka bär och låt dem rulla in i behållaren.
 3. Förvaring: När du är klar, hakar du loss både karbinhake och handtag. Förvara handtaget i bärpåsen och försegla med de elastiska banden.

Varför välja en ihopfällbar bärplockare?

 • Effektiv: Plocka bär snabbt och enkelt utan att behöva böja dig eller använda händerna.
 • Bärbar: Kompakt och lätt att bära med sig. Perfekt för spontana utflykter i naturen.
 • Hög Kapacitet: Rymmer mer än de flesta andra bärplockare på marknaden.
 • Enkel Förvaring: Kan enkelt vikas ihop och förvaras utan att ta upp mycket plats.

Perfekt Present för Bärälskare: Denna ihopfällbara bärplockare är ett måste för alla bärälskare som gillar att njuta av en stund i naturen medan de plockar bär. Det gör jobbet så mycket enklare och smidigare. Ge bort denna praktiska bärplockare i present till någon du känner som älskar att plocka bär – de kommer att älska den!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ihopfällbar bärplockare”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.