/
/
Pionbukett med chokladhjärtan

Pionbukett med chokladhjärtan

328 kr

Ge bort årets trendigaste blomma – Pioner!

Pioner är årets trendigaste blomma, och vi på Presenterna.se förstår verkligen varför – de är ju så himla fina!

Överraska någon du bryr dig om med en vacker pionbukett och chokladhjärtan. Tips till alla killar: om ni vill ge en mer unik blomma än den röda rosen, så är pioner alltid ett säkert kort. Det är faktiskt mångas favoritblomma!

Flera storlekar för alla prisklasser

Pionbuketten finns i fyra olika storlekar, så det finns något för alla prisklasser:

  • Liten bukett: 328 kr
  • Mellan bukett: 498 kr
  • Stor bukett: 678 kr
  • Lyxbukett: Här får du själv välja hur mycket du vill betala och hur stor bukett du vill ha. Minimum för lyxbuketten är 898 kr.

Pionbukett med chokladhjärtan – En present som smälter allas hjärtan

Oavsett om det är en födelsedag, årsdag, eller bara för att visa din uppskattning, är en pionbukett en fantastisk present. Pioner är inte bara vackra, de symboliserar också kärlek, lycka och välgång, vilket gör dem till en meningsfull gåva. Dessa kommer definitivt gå hem hos din partner, men någon som även skulle bli överlycklig över denna gåva är mamma eller kanske mormor. Visa din uppskattning för någon du bryr dig om genom att skicka ett blombud.

Beställning och Leverans

Ge bort något unikt och trendigt som garanterat kommer att uppskattas. Med våra olika alternativ kan du enkelt hitta en bukett som passar din budget och stil. Beställ idag och gör någon riktigt glad med en underbar pionbukett och läckra chokladhjärtan! Om du beställer innan kl 14 på vardagar och kl 12 på lördagar får du hem leveransen samma dag, så passa på att göra ett spontanköp! ’

Det bästa är att du behöver inte vara med personen för att hen ska få sina blommor, du kan skicka blombudet hem till dem! Kanske någon du inte träffat på länge som bor en bit bort? Överaska dem med ett blombud hem till deras dörr.

Välj pioner för att visa din omtanke och skapa oförglömliga minnen med årets trendigaste blomma!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pionbukett med chokladhjärtan”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.