/
/
Gravidfotografering

Gravidfotografering

495 kr

Gravidfotografering: Fånga magin i graviditeten

Graviditet är en av de mest speciella och magiska perioderna i livet. Det är en tid fylld av förväntan, glädje och kärlek, och vad kan vara bättre än att föreviga dessa känslor med en gravidfotografering? En professionell fotosession ger dig möjlighet att fånga den vackra och unika resan av att bära ett nytt liv, och skapa minnen som varar för evigt.

Varför göra en gravidfotografering?

Gravidfotografering handlar inte bara om att ta bilder; det är en upplevelse som firar dig och din graviditet. Här är några anledningar till varför det är värt att investera i en gravidfotografering:

  1. Fånga detaljerna: Din kropp genomgår fantastiska förändringar under graviditeten, och en professionell fotograf kan fånga dessa ögonblick på ett sätt som gör dem rättvisa. Varje kurva, varje glöd – allt fångas på bild.
  2. Skapa vackra minnen: Bilderna från din gravidfotografering blir värdefulla minnen att se tillbaka på. De kommer att påminna dig om den speciella tiden när du väntade på att träffa ditt barn.
  3. Känna sig vacker: Under en gravidfotografering får du chansen att bli stylad och sminkad av en professionell makeupartist. Det är en möjlighet att känna dig vacker och stärkt, och att verkligen njuta av att vara i centrum för att sedan se din skönhet fastna på bild.
  4. Personliga bilder: Du är självklart med och styr. I allt från klädval till poser får du välja vad du är bekväm med, du kan skapa en variation av stilar och teman som speglar din personlighet och stil. Fotografen hjälper dig att fånga bilder som verkligen representerar dig och din resa.

Detta är en riktigt rolig upplevelse där man får leka modell, bli ompysslad och känna sig riktigt vacker. Unna dig en superrolig dag där du får vara lekfull och posera. Ett tips från oss – ta med flera ombyten och uppsättningar av olika kläder för variation i bilderna.

Vad innebär en gravidfotografering?

En gravidfotografering innefattar:

  • En professionell fotosession: Vanligtvis runt två timmar lång, där du är i centrum. Fotografen arbetar med dig för att skapa de bästa bilderna i en trygg och avslappnad miljö.
  • Makeup och styling: En professionell makeupartist hjälper till att framhäva din naturliga skönhet, så att du känner dig fantastisk framför kameran.
  • Digitala bilder: Efter fotosessionen får du digitala bilder som du kan njuta av, dela med familj och vänner, och spara för framtiden. En rolig ide kan vara att själv skriva ut dessa bilder i efterhand och göra ett fotoalbum!

När är den bästa tiden att göra en gravidfotografering?

När är egentligen den bästa tiden att boka en gravidfotografering? De flesta fotografer rekommenderar att planera sessionen mellan vecka 28 och 36 av graviditeten. Under denna period är magen vackert rundad, och du känner dig förhoppningsvis fortfarande bekväm nog för att posera och njuta av sessionen.

Att boka en gravidfotografering är ett fantastiskt sätt att fira din graviditet och skapa tidlösa minnen. Oavsett om det är din första graviditet eller en av flera, ger dessa bilder dig något att skatta och dela med ditt barn när de blir äldre.

Den perfekta babyshower-gåvan: Gravidfotografering

Ska du på en babyshower? Det finns ingen bättre gåva att ge till en blivande mamma än en gravidfotografering. Hon får en chans att ha en riktigt rolig dag där hon är stjärnan i fokus, samtidigt som de kommande föräldrarna har bilder av graviditetens vackra dagar att se tillbaka på.

 

Detta är den perfekta babyshower-presenten för att skämma bort din vän. Eller varför inte ge denna upplevelse till din gravida partner för att visa din uppskattning? En gravidfotografering är en unik och minnesvärd gåva som garanterat kommer att uppskattas och älskas.

Så, varför inte ge dig själv eller en blivande mamma i din närhet den otroliga gåvan av en gravidfotografering? Det är en investering i minnen som kommer att vara för evigt.

 

Upplevelsen finns att boka i Stockholm, Uppsala och Västerås.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Gravidfotografering”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.