/
/
Ferrari vs Lamborghini

Ferrari vs Lamborghini

2,195 kr

Uppfyll Din Sportbilssaga

Har du eller någon du känner länge drömt om att köra en sportbil, men kan inte bestämma vilken du vill testa? Nu kan du få uppleva det bästa av två världar i en och samma adrenalinfyllda upplevelse!

Med en acceleration från 0 till 100 km/h på endast 3,7 sekunder, är dessa bilar inte bara en dröm för bilentusiaster utan också en ultimat upplevelse för alla som älskar fart och adrenalin.

Dubbla Körupplevelser – Ferrari VS Lamborghini

I denna unika upplevelse behöver du inte välja – du får prova på att köra både en Ferrari 458 Italia och en Lamborghini Huracan LP-610-4. Känn spänningen när du sätter dig bakom ratten och kör 15 km i varje bil ute p´å motorväg, och upplev den oöverträffade kraften och hastigheten hos två av världens mest ikoniska sportbilar.

 

Perfekt Present för Bilälskare

Denna oförglömliga bilupplevelse är den perfekta presenten för alla bilälskare och fartdårar därute. Ge bort en upplevelse som garanterat kommer att skapa minnen för livet!

Upplevelsen finns tillgänglig i flera städer runtom i Sverige, inklusive Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Linköping, Jönköping, Gävle, Karlstad. Så oavsett var du befinner dig i landet, kan du njuta av denna spännande körupplevelse.

 

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ferrari vs Lamborghini”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.