/
/
Zen Sand

Zen Sand

149 kr

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Coolstuff

Leksand såväl som avkopplande aktivitet

Visst är det frustrerande att sitta på stranden och försöka få till det där perfekta sandslottet när sanden inte riktig gör som man vill? Ja, det är tyvärr inte alltid så enkelt att få fram en lagom fuktig sand som formar sig precis som man vill och som inte blir för torr under det viktiga arbetets gång. Men om du skaffar Zen Sand är det här problemet ur världen som genom ett trollslag!

Zen sand är en blandning av modellera och perfekt fuktig sand. Detta är den optimala barnpresenten!

Forma häftiga skapelser med Zen sand

Med Zen Sand kan du skapa fantastiska konstverk som håller ihop och sanden blir aldrig någonsin torr, aldrig någonsin! Den håller sig lagom fuktig hur länge som helst. När du knådar och formar den här magiska sanden blir den hård och stabil och rasar inte ihop när du är klar med din sandskulptur. Fast det märkliga är att om du plockar loss sanden från ditt konstverk börjar den rinna mellan fingrarna igen och är genast redo att formas om på nytt.

Zen Sand är en helt suveränt present såväl till barn som till vuxna som gillar att stressa av, eller som gillar att skapa saker med händerna. Ja, det är verkligen ett rent familjenöje som passar för alla åldrar. En förpackning innehåller ett halvt kilo Zen Sand.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Zen Sand”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.