/
/
Grillförkläde med ölbälte

Grillförkläde med ölbälte

279 kr

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Coolstuff

Grillförkläde med ölbälte – perfekt till sommaren

Många anser att barbecue och öl liksom hör ihop och det kan vi på Presenterna.se bara hålla med om. Det är inte mycket som slår en grillning och en iskall svalkande öl en skön sommarkväll efter en varm dag på stranden, eller på jobbet. Det är de små sakerna som gör den stora skillnaden.

Så om du är en riktig grillentusiast och älskar öl ska du naturligtvis skaffa ett grillförkläde med tillhörande ölbälte så du slipper sträcka dig efter dina grilltillbehör och din ölburk medan du skapar stor grillkonst. Och tar ölet slut, inga problem eftersom ölbältet har plats för hela 6 ölburkar. Nåja, du kanske inte bör dricka hela 6 burkar öl under grillningen om du vill lyckas med dina köttbitar men bjuda gästerna några öl kan du alltid göra.

Presenten för grillmästaren

Fyller någon år snart eller är farsdag runt hörnet och du letar present? Är personen en grillentusiast som startar grillen så fort solen kikar fram?

Ett grillförkläde med ölbälte är en rolig och praktisk present till alla ölälskande grillentusiaster och hobbykockar. Själva grillförklädet har plats för 10 grilltillbehör och naturligtvis kan man trycka ner sex 33 centiliters burkar eller flaskor med läsk i bältet istället. Den optimala presenten för grillmästaren.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Grillförkläde med ölbälte”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.