/
/
Evighetsrosor i hjärtformad ask

Evighetsrosor i hjärtformad ask

895 kr

Evighetsrosor i hjärtformad ask – En riktigt romantisk present

Evighetsrosor i hjärtformad ask är den perfekta romantiska presenten. Rosor är ett måste att ge på Alla hjärtans dag, något vi alla kan vara överens om. Men de är också en fin gest på din partners födelsedag eller på er årsdag, särskilt röda rosor, som symboliserar passion och kärlek.

Rosor som varar för evigt

Tyvärr har rosor en tendens att vissna efter bara några dagar, vilket gör att man inte kan njuta av deras skönhet särskilt länge. Därför presenterar vi evighetsrosorna – och nej, det är inte några plastiga fakerosor. Detta är helt äkta rosor som har konserverats, vilket gör att de håller en riktigt lång tid.

Skäm bort din partner med en lyxig present

De 10 stycken evighetsrosorna är placerade i en svart hjärtformad ask, vilket ger en romantisk och lyxig touch. Denna vackra presentation gör att rosorna inte bara är en långvarig påminnelse om din kärlek, utan också en snygg dekorativ detalj i hemmet.

En gest av långvarig kärlek

Ge din partner en present som kan uppskattas länge och som dessutom tillför en elegant touch till hemmet. Överraska din älskling med dessa fina evighetsrosor i en hjärtformad ask, och gör varje dag speciell med en symbol av evig kärlek.

 

Det kan också vara en fin gåva att ge som bröllopspresent till det nygifta paret, ett tecken på deras eviga kärlek.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Evighetsrosor i hjärtformad ask”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.