/
/
Zenkuru Massagekudde

Zenkuru Massagekudde

995 kr

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Coolstuff

Zenkuru massagekudde – en optimal present

Vem behöver inte en skön massage då och då? I dagens stressade samhälle är det få som går runt och är helt och hållet avslappnade. Nej, de flesta har en och annan knut i ryggen som ibland kan bli riktigt smärtsamma och försvåra vardagssysslor. Inte alla har heller råd att regelbundet gå på dyra massagebehandlingar för att lätta på kroppens spänningar. Därför har vi nöjet att presentera Zenkuru Massagekudde – en helt vanlig kudde på utsidan men med en inbyggd massör.

Varför inte unna dig en härlig och avslappnande massage medan du sitter i soffan och kollar på ditt favoritprogram? Eller varför inte i bilen på väg till jobbet (då det medföljer en 12-voltsuttag som passar i bilen) eller till och med använda medans du faktiskt jobbar? Zenkuru Massagekudde har fyra inbyggda roterande kulor, som dessutom utstrålar värme, som kan mjuka upp din stela rygg vart du än befinner dig.

Om du inte känner behovet själv är detta den ultimata presenten. Ska du på babyshower? Massage säger ingen gravid kvinna nej till. Fyller någon år? Oavsett vem personen är kommer denna present uppskattas.

Massagekudden som passar i allas hem

Även om kuddfodralet som nedkommer redan är stilrent så kan du dessutom ta av det medföljande kuddfodralet och byta ut det mot ett som du tycker bättre om och som till exempel passar bättre i ditt hem. Eller personen du ger den i present tills hem. En egen massör utklädd till en snygg inredningsdetalj helt enkelt och en perfekt present till släktingen, vännen eller partnern med en stel rygg.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Zenkuru Massagekudde”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.