sleepPhones

SleepPhones

349 kr

Köp produkt

Produktbeskrivning

Om du älskar att ligga i sängen och lyssna på musik medan du fipplar på mobilen eller har upptäckt den underbara känslan att somna med musik i öronen är SleepPhones ett måste. Alltså, det är ju inget vidare att ligga i sängen med vanliga lurar i öronen, de är alldeles för hårda och tenderar att ramla ur öronen.

Annat är det med SleepPhones, de sitter lika bra som ett helt vanlig pannband och det töjbara materialet är mjukt och skönt. Och att ljudet i lurarna är riktigt bra och att de knappt känns när man har somnat är ju knappast ett minus.

Om du har en partner är SleepPhones också ett måste, då slipper du höra partnerns snarkningar och din partner slipper höra din högt uppskruvade musik eftersom pannbandet isolerar ljud mycket bra. En riktig relationsförbättrare alltså!

Hörlurarna går att ta bort från det tvättbara pannbandet som tål maskintvätt och finns i tre storlekar. Du kan även välja den sladdlösa varianten (som kostar 695 kr), då du slipper ha en sladd liggande i sängen som du kan trassla in dig i.

SleepPhones är en utmärkt present eller julklapp till alla som ständigt har musik i öronen.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “SleepPhones”