/
/
SleepPhones

SleepPhones

599 kr

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för CoolStuff

Lättare att somna med SleepPhones

Kanske du hör någon som snarkar, oljud utanför fönstret eller har svårt att somna utan ett bakgrundsljud? Om du känner igen dig i något av dessa påståenden så är SleepPhones rätt för dig!

Om du älskar att ligga i sängen och lyssna på musik medan du fipplar på mobilen eller har upptäckt den underbara känslan att somna med musik i öronen är SleepPhones ett måste. Alltså, det är ju inget vidare att ligga i sängen med vanliga lurar i öronen, de är alldeles för hårda och tenderar att ramla ur öronen.

Om du har en partner är SleepPhones också ett måste, då slipper du höra partnerns snarkningar och din partner slipper höra din högt uppskruvade musik eftersom pannbandet isolerar ljud mycket bra. En riktig relationsförbättrare alltså!

Sköna & effektiva hörlurar för natten

Annat är det med SleepPhones, de sitter lika bra som ett helt vanlig pannband och det töjbara materialet är mjukt och skönt. Och att ljudet i lurarna är riktigt bra och att de knappt känns när man har somnat är ju knappast ett minus.

Hörlurarna går att ta bort från det tvättbara pannbandet som tål maskintvätt och finns i tre storlekar. Du kan även välja den trådlösa varianten (som kostar 1199 kr), den är riktigt smidig då du slipper ha en sladd liggande i sängen. Då kan du röra dig fritt, så rekommenderas för er som är en ninja i sömnen.

SleepPhones är en utmärkt present eller julklapp till alla som ständigt har musik i öronen eller har snarkande partners. Kanske en bra present att ge till din partner om du själv bekänner dig skyldig för att snarka…

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”SleepPhones”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.