/
/
Saltrum

Saltrum

320 kr

Upplev Saltrummets Helande Effekter

Här kan du prova en helt ny upplevelse och trend i Sverige. Salt har länge varit känt för sin läkande effekt. Med denna upplevelse kombinerar du dessutom saltets goda effekt med avkoppling i en rofylld miljö. Du sitter i ett saltrum i en skön och bekväm stol omgiven av salt, även luften du andas in har en hög salthalt. I bakgrunden hör du skön och lugn musik. Saltet är bra för immunförvaret och förebygger förkylningar och influensa. Det är också mycket bra och vetenskapligt bevisad effekt för den som har hudeksem och psoriasis. Passar bra även för den som vill ha en lugn och avkopplande stund.

Njut av Avkoppling och Hälsa

I denna unika upplevelse får du inte bara en stund av avkoppling utan även möjligheten att dra nytta av saltrummets positiva effekter på hälsan. Med dess helande egenskaper och lugnande atmosfär blir det en upplevelse som ger både kropp och sinne en välförtjänt paus från vardagens stress och påfrestningar.

Ge En Present Av Välbefinnande

Ge bort denna upplevelse i present till någon du tycker förtjänar att dra nytta av saltrummets positiva effekter och en avkopplande stund. Det är en gåva som visar omtanke om deras välbefinnande och ger dem möjligheten att uppleva något nytt och hälsosamt. En perfekt gåva för att skämma bort någon du bryr dig om.

Plats: Stockholm

Tillgänglig: Året runt

Tid: 40 minuter

 

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Saltrum”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.