/
/
Lyxbehandling special

Lyxbehandling special

2,395 kr

Unna dig själv eller någon du älskar en lyxbehandling

Nu när våren snart är här är det dags att ge dig själv lite tid och unna dig en riktigt skön stund. Den här lyxbehandlingen är det ultimata sättet att omfamna våren och ge dig själv den omsorg du förtjänar. En fullständig spabehandling som kommer att återuppliva dina sinnen och lämna dig känsla av total avslappning och välbefinnande. Det är din tid att lysa upp och blomma ut.

En dag av ren lyx och avkoppling

Behandlingarna utförs i en avkopplande och rofylld miljö och sträcker sig över en halv dag. Upplägget är perfekt balanserat för att ge dig den ultimata avkopplingen. Dagen inleds med en ansiktsbehandling med fuktgivande och näringsrika produkter som kommer att ge din hud en fräsch lyster och ungdomlig glöd. Sedan följer en klassisk massage som löser upp spända muskler och ger dig en känsla av djup avslappning. Därefter får du en omsorgsfull pedikyr för att ge dina fötter den kärlek de förtjänar, med avslutande nagellackning för en touch av elegans. För att fylla på dina energireserver serveras även en uppfriskande frukt och juice samt en läcker pralin att smaka på.

Denna spabehandling är en helande oas för kropp och själ. Med fokus på lyx, avkoppling och välbefinnande är det en upplevelse som de flesta av oss behöver i våra liv. Så unna dig själv eller en älskad denna förtjusande behandling och låt våren välkomna dig med öppna armar till en värld av avkoppling och njutning.

Tillgänglig över hela Sverige

Upplevelsen finns tillgänglig i flera olika delar av Sverige, inklusive Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping och Norrköping. Varje stad kan erbjuda en unik twist på behandlingen, men oavsett var du väljer att njuta av den kommer du att lämna med en känsla av ren lycka och välbefinnande.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lyxbehandling special”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.